Derfor virker det

Align Footwear indlægssålernes patenterede teknologi virker hvor end du står, går og løber. Find dine spørgsmål og svar her.

Vores tre-punktsteknologi er en patenteret og innovativ nyhed indenfor indlægssåler, som er udviklet af en amerikansk fysioterapeut. Indlægssålerne er med til at reducere over-pronation og over-supination, dvs. når vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad, og lindrer dermed mod smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakkesmerter.

Holdbarheden for Align Footwear indlægssåler afhænger af varierende faktorer, herunder brugerens vægt, og hvor meget de bliver brugt. I gennemsnit vil vores indlægssåler kunne holde dobbelt så langt tid som ellers normalt i branchen, vi forventer, at de skal kunne holde 8-10 måneder ved brug af en person på 100 kg., der benytter dem i 8 timerdagligt alle ugens 7 dage.

Overvej, hvilken type og størrelse af fodtøj du oftest bruger og ikke mindst den aktivitet, du udfører med dine Align Footwear indlægssåler i dit fodtøj. Hvis du bruger Align Footwear indlægssåler på arbejde hele dagen, vil du se mere slid end i forhold til at bruge sålerne i f. eks dine løbesko i et fitnesscenter i en time om ugen. En god tommelfingerregel er, at lytte til dine fødder. Når Align Footwear indlægssålerne ikke længere føles som om de giver dine fødder den samme støtte, som da de var helt nye, kan det være et godt tidspunkt at erstatte med et nyt par.

Det er rigtigt, at der ikke er to fødder, der er ens, men vores indlægssåler er yderst revolutionerende og ulig noget andet på markedet. Filosofien bag Align Footwear handler f. eks ikke om at placere en svangstøtte, kile eller pelotte under foden, som man tidligere har gjort ved mange typer indlægssåler, men at lade hælen og ankelen styre, hvordan du går. Med mange års forskning i vores tre- punktsteknologi har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation, skæv gang, falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%.

Align Footwear indlægssålerne arbejder med din krops naturlige stilling for at give de bedste muligheder for dine fødder og ankler. Mange af vores kunder har brugt hundredvis af kroner på individuelle ortopædiske indlæg – blot for at kunne konstatere, at Align Footwear indlægssåler støtter mere og virker bedre end noget andet, de har prøvet.

Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere smerter, træthed, pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

Align Footwear indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og evt. betændelse i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Ja. Vi anbefaler, at du fjerner dine nuværende skoindlæg og såler og erstatter dem med Align Footwear indlægssålerne. Dette vil give dine fødder mere plads og dermed bedre komfort. Der er dog en undtagelse for støvler med flad indersål og ingen svangstøtte. I dette tilfældekan du lægge dine Align Footwear indlægssåler på toppen af de eksisterende indlægssåler, hvis ellers pladsen tillader det.

Ja, så længe den eksisterende sål ikke har svangstøtte og Align Footwear indlægssålerne kan ligge fladt. Hvis du føler dine fødder har plads nok, bør dette ikke være et problem.

Align Footwear indlægssåler er tilpasset Europa størrelser, dvs. str 39 indlægssåler passer til en lukket sko str 39, 36/37 sålerne passer til en stor 36 lille 37 sko osv.
Du kan også bruge nedenståede skema til at finde din størrelse blot ved at måle indlægssålerne i dine sko. Husk at måle skoen, som vist her på billedet :

Bemærk: Sålerne kan klippes til – dog skal du vide, at vores “60 dages pengene tilbage garanti” frafalder såfremt der er skåret / klippet i sålerne.

Herre størrelser
Europa 39 40 41 42 43 44/45 46 47 48
USA 6 7 8 9 10 11 12 13 14
UK 5 – 5,5 6 – 6,5 7 – 7,5 8 – 8,5 9 – 9,5 10 – 10,5 11 – 11,5 12 – 12,5 13 – 13,5
CM 24 25 26,5 27 28 28,5 29,5 30,5 31,5
Dame størrelser
Europa 34 35 36/37 37/38 39 40 41/42 42/43 44
USA 4 5 6 7 8 9 10 11 12
UK 1,5 – 2 2,5 – 3 3,5 – 4 4,5 – 5 5,5 – 6 6,5 -7 7,5 – 8 8,5 – 9 9 – 9,5
CM 21,5 22,5 23,5 24 25 26 27 27,5 28,5
Børne størrelser
Europa 32 33 34 35 36/37 37/38
USA 2 3 4 5 6 7
CM 21 21,5 22 22,5 23,5 24

Ja, Align Footwear indlægssåler kan sagtens overføres fra sko til sko. Vi forstår, hvor svært det kan være at gå gennem livet med smerter. Derfor stræber vi efter at skabe den allerbedste teknologi og løsning til en overkommelig pris. Hvis du bruger Align Footwear indlægssålerne hver dag, vil vi anbefale dig at investere i flere par.

Align Footwear indlægssåler har vist sig at kunne anvendes i mange forskellige skomærker og typer. Som eksempel kan de også anvendes i vinterstøvler med kraftige høje hæle, ballerinasko, pumps, sandaler med en hælkappe og lign. Vi kan dog ikke med fordel anbefale sålerne i høje stilethæle!

Sålerne kan vaskes på følgende måder:

A. I en vaskebalje med sæbe i lunkent vand, brug en blød børste, skyld sæben grundigt ud og eftertør med en klud. Lad sålerne lufttørre med bagsiden op af.

B. Opvaskemaskinen på glasprogrammet -max temp 30-45 grader

C. Vaskemaskine på uldprogram – max 40 grader og lufttørres med bagsiden op.

Hvis Align Footwear indlægssålerne skulle forøge fodsved og lugtgener hos dig, anbefaler vi følgende:

• Rens/rengør dine Align Footwear indlægssåler 1-2 gange om ugen efter behov (se afsnittet om rengøring af indlægssålerne).
• Fjern Align Footwear indlægssålerne fra dine sko om natten for at lade dine sko og indlægssåler lufte ud. Skift mellem forskellige par sko hver anden dag efter behov.
• Skift evt. dine strømper ud med et andet mærke. For nogle mennesker er et mere åndbart stof svaret. For andre vil et tykkere stof stoppe lugtgenerne.
• Absorber lugten ved at drysse en teskefuld babypudder på toppen af indersålen, mens den ligger i skoen.
• Bad dine fødder i varmt vand blandet med Epsom-salt i 20 minutter, 1-2 gange om ugen.

Vi anbefaler en blid opstart, hvor du bruger Align Footwear indlægssålerne i 4 timer på den første dag, 5 timer på den anden dag, 6 timer på den tredje dag, og 7 timer på den fjerde dag. På den femte dag, kan du bære dine indlægssåler hele dagen lang, hvis dine fødder føles godt.

Hver gang du sætter dine fødder i noget ny, vil der være en tilpasningsperiode, som ikke bør forhastes….. lyt til din krop; korrekt justering kan opleves forskelligt, men bør ikke føles ubehageligt. Hvis du oplever ubehag efter to ugers brug af Align Footwear indlægssålerne, bør du kontakte os, så vi sammen kan undersøge årsagen til dette ubehag.

Ved korrekt brug (se ”Hvor længe skal jeg bruge Align Footwear indlægssålerne?”), skal vores indlægssåler øge din komfort og lindre på dine smerter.
Hver gang du sætter dine fødder i noget nyt er der en vigtig tilpasningsperiode, som ikke bør forhastes….. lyt til din krop; korrekt justering kan opleves forskelligt, men bør ikke føles ubehageligt.

I de første 1 til 2 uger, kan du føle ømhed i kroppen som følge af den korrekte tilpasning af din kropsholdning; din krop er nu rettet op og udnytter muskler du måske ikke har brugt så meget før. Hvis du oplever ubehag efter to ugers brug af Align Footwear indlægssålerne, bør du kontakte os så vi sammen kan undersøge årsagen til dette ubehag.

Du vil føle en forskel i kroppen efter kort tids brug. Nogle føler en effekt med det samme de lægger Align Footwear såler i deres fodtøj, men vi er alle dejligt forskellige og vil derfor mærke effekten på hver vores måde. Den tid det vil tage før du føler lindring af smerter, varierer afhængigt af dine specifikke omstændigheder og udfordringer.

Rigtig mange af vores kunder mærker en øjeblikkelig lindring af de smerter, som de har følt i årevis. Vi har en masse gode udtalelser på vores hjemmeside og Facebook-side fra folk med alle mulige former for smerter i ankel, fod, knæ, hofte, ryg, og nakke mm..

Sørg for at følge anvisninger til korrekt brug af dine indlægssåler, så du oplever en smertefri overgang (se ‘Hvor længe skal jeg bruge Align Footwear indlægssålerne?”)

Ja. Align Footwear indlægssålerne hjælper med til at reducere pronation betydeligt. 80 % af alle mennesker i verden lider af en vis form for over-pronation. Align Footwear indlægssålerne tilpasser foden i en mere neutral position. Det drejer sig nemlig ikke om at placere en kunstig svang under foden men derimod at bibeholde fodens fulde mobilitet og aktivere fodens muskler.

Det kan se ud som om, at det er fodsålen, som er kilden til problemet for folk, der over-pronerer, men det er faktisk anklen. Når anklen ruller indad, tvinger det det midterste stykke af foden og forfoden til en ikke særlig optimal stilling, som dermed skaber pronation eller flade/platte fødder. Kroppen får dermed meget svært ved at bevæge sig fremad, hvilket resulterer i træthed og biomekanisk stress. Over-pronation kan påvirke den samlede kropsholdning negativt og forårsage unødig belastning af anklerne, knæ, hofter, nakke og ryg.

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten  (PhD)  har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Ingen andre producenter af skoindlæg og indlægssåler kan fremvise sådanne tal.

Ja. Align Footwear indlægssålerne medvirker til at reducere platte fødder betydeligt.
Platfodethed opstår, når anklen ruller indad og resulterer i at svangmuskelen bliver slap og ”flader ud”. Dette udstrækker plantar fascia (sene under foden) og forårsager unaturlige spændinger. Align Footwear indlægssålerne tilpasser foden i en mere neutral position. Det drejer sig nemlig ikke om at placere en kunstig svang under foden, men derimod om at bibeholde fodens fulde mobilitet og aktivere fodens muskler.

Det kan se ud som om, at det er fodsålen, som er kilden til problemet for folk, der er platfodet, men det er faktisk anklen. Når anklen ruller indad, tvinger det det midterste stykke af foden og forfoden til en ikke særlig optimal stilling, som dermed skaber flade/platte fødder. Kroppen får dermed meget svært ved at bevæge sig fremad, hvilket resulterer i træthed og biomekanisk stress. Over-pronation kan påvirke den samlede kropsholdning negativt og forårsage unødig belastning af anklerne, knæ, hofter, nakke og ryg.

Supination kan medvirke til, at din ankel drejer udad eller påvirker senerne på dit skinneben. Det er meget vigtigt at strække din achillessene. Ved en supineret fod kan senen i hælen føles meget stram. Jo ældre vi bliver, jo flere udfordringer vil denne udstrækning af achillessenen give os.

I stedet for at støtte en høj svang ved at placere en kunstig opbygget svang under din fod, korrigerer vi fodstillingen ved at kontrollere anklen. Align Footwear indlægssåler er udstyret med vores verdenspatenterede trepunktsteknologi; tre støttepunkter, som stiller dine fødder i en lige fodstilling og herved undgås supination. Dette design virker ved at reducere stress på fødder og krop.

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten  (PhD)  har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Ingen andre producenter af skoindlæg og indlægssåler kan fremvise sådanne tal.

Hvis du lider af smerter på grund af en høj svang, opfordrer vi dig til at give Align Footwear indlægssålerne en chance. Vores trepunktteknologi fokuserer på at styre foden ved at støtte og styre anklen. Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Ja. Align Footwear indlægssålerne medvirker til at lindre på de smerter som opstår ved en nedsunken forfod. En nedsunken forfod opstår bl.a., når senen og muskelen under forfoden og ved tæerne bliver slappe og ”flader ud”. Dette kan opstå hvis ikke senen og muskelen holdes i bevægelse og dermed bliver styrket. Det drejer sig nemlig ikke om at placere en kunstig støtte under forfoden i form af f.eks. en forfodspelotte, en kile eller en svangstøtte, ligesom man tidligere har gjort – det handler om at styre anklen for at optimere kroppens potentiale og give alle musklerne under vores fødder plads til at bevæge sig – ligesom vi er skabt til fra naturens side.Desuden kan forfodsfald skyldes den tilstand, der indtræder i foden, når man har haft hammertåstilling i skoene gennem nogle år (Se ”Kan Align Footwear indlægssålerne hjælpe mig, som lider af hammer-tæer?”).

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten  (PhD)  har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Ingen andre producenter af skoindlæg og indlægssåler kan fremvise sådanne tal.

Hvis du lider af smerter på grund af en nedsunken forfod, opfordrer vi dig til at give Align Footwearindlægssålerne en chance. Vores trepunktteknologi fokuserer på at styre foden ved at støtte og styre anklen. Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Ja, plantar fasciitis og hælesporer kan behandles ved hjælp af Align Footwear indlægssåler.
Plantar fasciitis opstår, når fodens fjedrende system er for ufleksibelt, d.v.s at senesystemet populært sagt er ”kalket-til”. Ved selv en meget lille overbelastning kan der dannes en smertegivende belægning omkring fodens langsgående sener ved hælen. Beskadigelserne kan udvikle en ”betændelsestilstand” som kan give voldsomme hælsmerter. Denne smerte kan typisk beskrives som følelsen af et søm der sidder fast i hælen. På et tidspunkt kan en større overbelastning ligeledes udvikle en ”betændelsestilstand” i sene-enderne og give smerter.

”Betændelsestilstanden” kan også opstå ved en stærk overbelastning typisk for unge, hvis de dyrker deres sport ekstremt eller hos ældre hvis de f.eks. går meget længere end normalt. De fleste oplever naturligvis smerten direkte under hælen, der hvor sene-enderne er fastgjort til hælbenet. Smerterne kan gå ind under foden og forplante sig langs fodens sider. Ligesom smerterne kan forplante sig op i området ved akillessenen og op i mellemfoden.

Align Footwear indlægssåler sætter foden tilbage i en mere neutral position og aflaster dermed plantar fascia og en evt. hælspore og bidrager til at mindske smerter og kroppens helingsproces. Samtidig er Align Footwears indlægssåler udstyret med en blød gel, som fordeler kropsvægtens tryk og dermed lindrer den smerte, du kan opleve, når du har en hælspore. Vi anbefaler dig at kombinere Align Footwear indlægssålerne med regelmæssige strækøvelser af dine fødder.

Ja. Align Footwear indlægssåler hjælper med til at rette din krop op til en optimal kropsstilling. Sålerne vil nemlig opfordre dig til at gå/stå lige i dit fodtøj og det har en positiv indvirkning på hele skelettet, startende i ankelen og helt op i nakken – vi har kunder med piskesmæld, som har halveret deres smertestillende piller blot ved at lægge sålerne i deres sko og dermed gå mere lige og oprejst.

Når kroppen bliver rettet op fra fødderne og hele vejen op i nakken, er det ikke kun balancen og kropsholdningen, som forbedres, men også en evt. inflammation og smerter i led, muskler og ledbånd reduceres væsentligt. Vi har rigtig mange kunder, som oplever en betydelig grad af lindring ved hjælp af vores indlægssåler.

Hammertæer er en tilstand, hvor tæerne er bøjede i leddene mellem de små tåknogler. Med denne fejlstilling af tæerne er det smertefuldt at gå med almindelige sko på Vores indlægssåler kan hjælpe på denne tilstand ved at stabilisere foden og anklen, så der er mindre friktion og glider rundt på foden.
Undersøg altid, om der er plads nok i tå kasse med dine sko eller støvler til at indsætte Align Footwear indlægssålerne. Sørg for, at toppen af dine tæer ikke gnider på skoen eller støvlen, da det kan ende ud i ubehagelige vabler, ligtorne og hård hud.

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten  (PhD)  har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Ja. Iskias er en smertefuld tilstand, der mærkes langs iskiasnerven, som løber ned af benene fra lænden. Når du bruger Align Footwear indersåler, vil du mærke en forskel i hele din kropsholdning. Den støtte som du får, virker helt ind i ryggen og hjælper med at reducere smerter forbundet med iskias. Hvis du er meget ”fastlåst” af iskiasnerven, anbefaler vi at du besøger en kiropraktor eller/og fysioterapeut, så du kan få deres hjælp til at løsne nerven. Sammen med Align Footwear indlægssålerne vil det være en fornuftig behandling af din lidelse.

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten, Ph.D. har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40% og desuden støtte og hjælpe dig med iskiasnerven.

Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Ja. Align Footwear indlægssåler har været anvendt hos mange tarsaltunnelsyndrom patienter og har vist sig at være meget nyttig. Tarsaltunnelsydrom eller sovende fødder er en tilstand, hvor hele eller en gren af nerven til mellem- og forfod i fodsålen er klemt. Nerven ligger i en såkaldt nerveskede, som er en meget tynd beskyttende hinde rundt om nerven. Nerveskeden ligner et par bukser, hvor nerven kommer ned som ved livremmen. Fodsålen føles sovende med en prikkende fornemmelse. De fleste kender den sovende fornemmelse i benet, når det ene ben har ligget over det andet, og man rejser sig op. I det sidstnævnte tilfælde går det jo hurtigt over, men ved tarsaltunnelsyndrom går det ikke væk af sig selv. Tarsaltunnelsyndromet kan være en smertefuld tilstand.
Vores indlægssåler hjælper med at rette din ankel op, så du dermed ikke belaster dine fødder så meget. Mennesker med flade fødder/platfodethed , og dem, som lider af pronation, har en øget risiko for at udvikle tarsaltunnelsyndromet . Vores Align Footwear indlægssåler bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %.

Hvis du lider af tarsaltunnelsyndrom, er det meget vigtigt at, at du udstrækker senerne i dine hæle ved hjælp af øvelser flere gange om dagen. Du kan finde eksempler på øvelser på vores amerikanske hjemmeside: protalus.com.

Ja. Align Footwear indlægssålerne hjælper med til at lette presset i dine muskler ved overanstrengelse, f.eks. i fødder og læggen. Hvis du går eller løber forkert, vil dine led og muskler overkompensere og det kan give smerter og krampe. For at hjælpe dig mod sådanne kramper, henviser vi desuden til øvelserne på vores amerikanske hjemmeside: protalus.com.

Vi opfordrer dig til at give Align Footwear indlægssålerne en chance. Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Vi kan desværre ikke fjerne din gigt – men vi kan lindre på de smerter, du har i forbindelse med din gigtlidelse. Når du med vores indlægssåler får en mere lige og korrekt kropsholdning, vil det lette ”presset” på dine muskler og led og give dig færre smerter i kroppen.

Align Footwear indlægssålerne er helt unikke og ulig noget andet på markedet. Det drejer sig f.eks. ikke om at placere en kunstig svang under foden – det handler om at styre anklen for at optimere kroppens potentiale og bevæge vores muskler under foden som vi er skabt til at gøre. Vi har kunder, som dagligt går og står i mere end 10 timer – de fortæller os, at efter at have prøvet Align Footwear indlægssålerne i en periode, har de enten få eller ingen smerter længere. Dette gælder også for gigtpatienter. Disse udtalelser kan du bl.a. læse på vores Facebook-side.

Vi opfordrer dig til at give Align Footwear indlægssålerne en chance. Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Ja. Align Footwear indlægssåler lindrer dine smerter, hvis du lider af skinnebensbetændelse. En sådan betændelse skyldes en overbelastningsskade, som opstår over en længere periode med gentagen belastning som eksempelvis løb, spring eller ved øget intensitet eller mængde i træningen. Muskulaturen i læggen er ikke stærk nok til at holde igen under eksempelvis løb og bliver træt, dernæst irriteret, hvilket ender med en betændelsestilstand i muskelhinden der hæfter på skinnebenets kant. Align Footwear indlægssåler kombineret med daglige udstrækningsøvelser vil mindske dine smerter og kurere din skinnebensbetændelse. Du kan finde eksempler på udstrækninger på vores amerikanske hjemmeside: protalus.com

Vi opfordrer dig til at give Align Footwear indlægssålerne en chance. Prøv vores Align Footwearindlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

Align Footwear indlægssåler kan bestilles online på alignfootwear.dk.

Desuden finder du vores showroom på Siriusvej 1 i Ikast mandag til torsdag fra 8.00- 16.00 og fredag fra 8.00-15.00.

Du kan finde vores mange forhandlere i Danmark ved at klikke her: www.alignfootwear.dk/forhandlere

Vi giver dig 60 dage til at finde ud af, om sålerne er noget for dig. Herved sikrer vi, at du ikke betaler for noget, du ikke oplever effekt af. Vores kroppe er forskellige – og derfor reagerer vi også forskelligt på diverse behandlingsformer. Du er måske en af de personer, som har brug for at bruge sålerne med varsomhed, og kun nogle få timer til at starte med.

Såfremt du ikke kan mærke en forskel/en forbedring, kan du returnere sålerne til følgende adresse:

Align Footwear, Siriusvej 1, 7430 Ikast.

Venligst vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse/kvittering samt Mobilepay/Swipp nr. eller kontonr., som vi kan overføre pengene til.

Når det kommer til smerte, er der ikke tid til at vente. Vi bestræber sig på at behandle ordrerne så hurtigt som muligt. Når du afgiver din bestilling, vil den blive sendt ud samme dag på hverdage inden kl 12.00. Vi udsender i øjeblikket via Post Danmark.

Returvarer behandles inden 7 arbejdsdage fra den dag, vi modtager dine Align Footwear indlægssåler. For instruktioner om, hvordan du returnerer dine indlægssåler, se ‘Hvad er Align Footwears 60 dages pengene tilbage garanti?”.Når vi har modtaget dine indlægssåler, refunderer vi købet, jf. vores 60 dages pengene tilbage garanti, såfremt du har vedlagt en kopi af ordrebekræftelsen/kvitteringen samt  kontonr.

Vi accepterer i øjeblikket elektroniske former for betaling, herunder Visa, MasterCard, Discover, American Express og PayPal.

Desuden modtager vi også kreditkort, dog ikke Dankort uden Visa, Mobilepay og Swipp, når du møder os på markeder, messer, i centre eller på gaden.

Vi accepterer også større telefonordrer på mere end 10 stk. Ring venligst 22 833 733 for bestilling.

Nej desværre. Align Footwear indlægssåler er ikke omfattet af forsikringer på nuværende tidspunkt.

Lidelsen Plantar Neuroma er en nervesygdom, der rammer fodballen. Symptomerne omfatter lokaliserede følelsesløshed og smerter og kan være forårsaget af en hvilken som helst form for irritation af foden. Behandlingen indebærer bl.a., at man ifører sig komfortable sko, indtager anti-inflammatoriske lægemidler, får indlæg i sit fodtøj, og i ekstreme tilfælde vil en operation være nødvendig. En plantar neuroma er en forstørrelse eller fortykkelse af nervevævet i fodballen. Det er mest almindeligt, at sygdommen forekommer mellem den tredje og fjerde tå, selvom det kan forekomme overalt i fodballen.  Plantar Neuroma kan føles som om, at der er en knude i foden eller en sten i skoen….

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten  (PhD)  har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Prøv vores Align Footwear indlægssåler af på dine fødder – vi tilbyder dig at prøve sålerne af i op til 60 dage, og hvis ikke du kan mærke forskel, returnerer du blot sålerne til os – så refunderer vi de 399,- kr.

FANDT DU IKKE SVAR?

Skriv til Mette

Mette Fly - CEO/Direktør

Mette Fly
CEO/Direktør

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk