Bettina gik Camino’en fra Burgos til León

Bettina fra København gik en del af Caminoen fra BURGOS til LÉON (her med billede fra Hontanas)

 

Hun fortæller os begejstret:

”Jeg blev opereret for diskusprolaps for nogle år siden…havde en peroneus skade, en lammelse af min højre fod osv. osv. – men træning og træning (på trapper…. og daglig cykling m.m.) gjorde at her den 25. maj  ‘turde’ jeg melde mig til en tur fra Burgos til Léon med et hold på 12 pers.

 

Netop retur:

Aldrig har jeg turdet håbe på, at mine fødder: sarte og følsomme og med nedsunket forfod osv. osv….. kunne klare det… men jeg ville prøve… Jeg er snart ‘100 år ‘ …(næsten J) …..af et hold på 12…fra 40 til 100 år….så var vi kun 2 personer, der ikke havde vabler…!! Jeg var en af de to….

Ingen problemer i ryggen….ej heller med fødderne..!! Totalt smadret på grund af væskemangel… vidste ikke at jeg fordampede/dehydrerede så meget… derfor skulle der slæbes en del vand med i rygsækken… Jeg gik ikke så mange km som de trænede pilgrimme… det var første gang, overhovedet for mig!! 


Frisk hver morgen..! Jeg er HELT klar over, at ALIGN Footwear har gjort, at jeg overhovedet kunne gennemføre projektet…   Kort fortalt:  DE ER GENIALE…. TAK for dem!

(Husk: 60 dage pengene tilbage garanti)