Kirsten Rahbek, løb og motion

Jeg bruger Align indlægssåler og har nu brugt dem i mine sko til hverdag og i mine løbesko ca. 1 måned nu. En af forandringerne som jeg har mærket er, at min hælspore ikke mærkes mere. I snart 10 år har jeg været plaget af hælspore under højre hæl og haft smerter on/off i perioder. Den har aldrig været helt væk og jeg har altid vidst, så snart de flade sko blev fundet frem om sommeren så var problemet for alvor tilbage. Tit medførte det smerter til nat og dermed ingen nattesøvn. Nu kan jeg derimod løfte armene i vejret og sige at jeg med Align såler har bekæmpet min hælspore.

I mine løbesko og træningssko har jeg også Align såler. Den første løbetur jeg var på efter Align sålerne var kommet i mine løbesko afkortede min tid med 10 sek pr. km. Jeg skulle ikke bruge flere muskelkræfter eller være i bedre form for at opnå dette forbedrede resultat, det kom helt af sig selv. En fantastisk oplevelse og næsten ubeskriveligt, benene fik ligesom et ekstra skub for hvert skridt jeg løb, løbestilen blev forbedret markant og mine skridt blev længere. Jeg er ikke elite sportsudøver, men derfor var det en fantastisk følelse at min tid blev forbedret..

Kan ikke lade være med at tænke på, hvis de mennesker der virkelig dyrker motion på højt plan og pludselig forbedret sin tid med 10 sek. hvilken betydning det måtte have for dem, når de stiller op i konkurrencer.

Tak til Align Footwear® for hjælpen.

 

Køb og prøv Align® indlægssålerne i dag

(Husk: vi giver alle pengene tilbage med vores 60 dage garanti, hvis ikke du opnår den ønskede lindring)

 

Løber - Kirsten Rahbek