Peter Remmen – spansk pilgrimsvandring med Align Footwear indlægssålerne i vandrestøvlerne!

Da Peter Remmen fra Hasselager ved Aarhus gennemførte den spanske pilgrimsvandring, Caminoen, var det med indlægssåler fra Align Footwear® i skoene under hver eneste af de i alt 825 vandrede kilometer. Han faldt over sålerne til en sundhedsmesse i Aarhus.

– Jeg har altid trådt mine hæle på skoene helt skæve. Da jeg kunne prøve sålerne i to måneder, med pengene tilbagegaranti, besluttede jeg mig for at give dem en chance. Måske ville de gøre noget godt for hælene på mine sko. Allerede under den halve time, jeg prøve-gik sålerne under messen, kunne jeg mærke forskellen, siger Peter Remmen.

I dag bruger Peter Remmen Align Footwear®-sålerne i alle sine sko. På arbejdet som it-medarbejder, på cyklen på arbejde og når han har fri.

– Jeg kan mærke, at jeg nu går mere lige og træder på hele det flade stykke under sko og støvler. Jeg har fået en helt anderledes gang.

Indlægssålerne blev derfor også en naturlig del af den vandre-udfordring, Peter Remmen i efteråret havde givet sig selv: Her trænede han op til – og gennemførte – den såkaldte Camino-vandring. En pilgrimsvandring i den nordlige del af den iberiske halvø. Han begyndte vandringen i den franske bjerglandsby Saint Jean Pied de Port.

– Det giver en flot naturoplevelse op over Pyrenæerne, fortæller han.

Turen slutter godt 800 km længere mod vest på ved domkirken i Santiago de Compostela.

– Det var oprindeligt min fars drøm at gå Caminoen. Desværre nåede han det ikke, før han blev syg og døde. Derfor gav jeg mig selv det løfte, at jeg skulle gennemføre turen for ham, siger Peter Remmen.

Han trænede 300 km, før han fra slutningen af september og fem uger frem vandrede i alt 825 km i forbindelse med Camioen. Med indlæg i både vandrestøvler og de ekstra sko.

– Jeg havde problemer med den ene fod – min venstre hæl. Hver dag kunne jeg med indlægssålen gå 20 km, før hælen drillede. Hvis jeg ikke havde indlægssålerne i mine sko, kunne jeg overhovedet ikke bevæge mig efter bad, tøjvask og mad om aftenen, fortæller Peter Remmen.

På den måde blev indlægssålerne vigtige for at Peter Remmen kunne gennemføre de hårde spanske strabadser.

– I forhold til min dårlige hæl var jeg i hvert fald afhængig af indlægssålerne på turen – ligesom jeg er det til dagligt herhjemme. Problemet i hælen har udviklet sig til hælspore, og det afhjælper sålerne stadig. Og så betyder indlægssålerne, at mine sko bliver mindre slidte og holder længere.

(Husk: 60 dage pengene tilbage garanti)

Køb og prøv Align® indlægssålerne i dag

 

Peter Remmen - Camino vandring