Et springerknæ får ikke Lonni i knæ – længere!

Løb har en høj prioritering for Lonni Dolleris fra Fyn.
Vennerne spørger hende: bestiller du ikke andet end at løbe? Et springerknæ har dog bremset mulighederne for deltagelse i de løb, hun holder så meget af. 45-årige Lonni har været igennem mange behandlinger, hvor udfaldet ikke var et positivt resultat. Der var lange udsigter til at kunne løbe igen – og måske aldrig? Jeg er sikker på, der er mange, der er igennem samme forløb som mig, når det kommer til løbe- og træningsskader og kan genkende de ting jeg fortæller om:

Jeg begyndte i 2013 at løbe, og jeg løb nok for meget, for det var her jeg fik konstateret springerknæ.

Jeg beslutter mig for at få taget en løbetest og her får jeg at vide, at det er fordi jeg har haft forkerte sko, at jeg har fået springerknæ. Så jeg køber mig nogle nye gode sko – med nye sko bliver alting bedre. Men det fortsætter og efter en periode køber jeg så et par varmesåler, som jeg også bliver anbefalet. Det hjælper ikke.

Det vildeste jeg har oplevet i min søgen efter at komme springerknæ til livs, var hos en fysioterapeut, som efter undersøgelsen spurgte mig, hvad jeg troede der ville ske, hvis jeg stoppede med at løbe. Jeg svarede at problemerne nok ville stoppe over noget tid, hvorefter fysioterapeut tager arme ud og nikker, som om den sag så var løst… Det ville svare til at f.eks. en der er overvægtig blev spurgt om; hvad ville der ske, hvis du ikke spiste? Jeg fulgte heldigvis ikke hendes råd…

Jeg får så en henvisning til sygehuset og får tilknyttet en fysioterapeut og en speciallæge i Silkeborg, hvor jeg også får binyrebarkhormonindsprøjtninger. Det kombinerer jeg med styrketræning, som jeg er blevet anbefalet, men det ændrer ikke noget. Jeg begynder på triatlon, fordi det er for hårdt for mig at løbe. Jeg får også meget medicin.

Jeg bliver så tilknyttet sygehuset igen og får nogle speciallavede såler – der var egenbetalingen 1100 kr. De føles meget hårde, og jeg føler ikke, at det fungerer. Jeg har stadig problemer…..

Til sidst opsøger jeg en privat idrætslæge, fordi turene til Silkeborg fra Fyn er lidt omstændeligt og jeg synes snart, jeg har prøvet alt. Jeg savner at løbe. Idrætslægen er også håndboldtræner på højt plan og nævner nogle såler, som virker mod springerknæ for hans spillere. Jeg har det sådan lidt Aaahhr… kan det også passe? Jeg har prøvet så mange ting og skulle sådan et par såler så kunne ændre noget? Jeg gør ikke mere ved det, men en dag falder jeg selv over Align Footwear® på nettet. 499 kr. er jo billigt i forhold til så meget andet jeg har prøvet, og man kan jo få pengene tilbage. Men det behøvede jeg slet ikke – for de virkede på under en 1 uge! Hvor vildt er det lige? Det har også ændret på mine nattegener. Jeg har været plaget meget af hævelser, som især har generet mig om natten – det er også væk! – Bare ved at få ændret på min fodstilling med et par såler!

Jeg skifter meget rundt med sålerne i mit fodtøj, for jeg går meget – også på job. Jeg har det simpelthen så godt igen – det er simpelthen så vildt! Jeg passer alligevel meget på, at jeg bruger dem altid for jeg tør slet ikke undvære mine såler. Nu skal jeg til Berlin til foråret for at løbe halvmaraton, og i sensommeren Copenhagen Half Marathon og hvem ved hvad der så skal ske i 2018 – jeg ved bare, at det nu er uden problemer!

Align Footwear®s indlægssåler forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Med mange års forskning i vores trepunktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Denne (ind-)stilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere træthed, pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en ”kunstig” svangstøtte.

(Husk: 60 dage pengene tilbage garanti)


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk