Susan Bondig, sygeplejerske fra Ribe

Susan Bondig fra Ribe har i mere end 15 år haft mange problemer med fødder, knæ, hofte og lænd.

– Jeg har hypermobile led, og derfor har jeg bl.a. nedsunkne forfødder, og især venstre fod har givet problemer. Under forfoden havde jeg en ligtorn med kar og nerveender, der betød, at jeg aldrig kunne gå på bare fødder eller i høje hæle. Jeg har fået speciallavet indlæg og brugt alverdens indlæg af silikone, skum osv., ligesom jeg har gået til fodterapeut hver 6-8. uge, kun for at hun kunne holde det lidt nede, men det har kun taget toppen, fortæller Susan Bondig, der er sygeplejerske og hypnoterapeut.

For et par måneder siden købte hun sålerne fra Align Footwear®, i håb om at de kunne hjælpe lidt.

– Og det vildeste er sket, ligtornen under venstre fod er væk, ligesom en anden ligtorn jeg havde mellem 2 tæer er forsvundet. Det er nærmest et mirakel. Jeg har ikke længere problemer med mine knæ og hofte, og mit håb er, at også lænden vil få det bedre – men uanset, så er resultatet allerede så fantastisk, at jeg slet ikke har ord for det. Under højre fod har jeg også en ligtorn, ikke helt så slem som den anden, men også den er blevet mindre, måske den forsvinder også, det vil tiden vise.

– Jeg var til fodterapeut i sidste uge, og hun var fuldstændigt målløs, og ville vide hvad jeg havde gjort. Hun havde aldrig troet, at min fod kunne blive så ”normal”. Måske ender det med at jeg ikke har brug for fodterapeut i fremtiden, i hvert fald vil hun sætte kortere tid af næste gang.

– Mine varmeste anbefalinger herfra, havde virkelig aldrig troet det kunne blive så godt, siger Susan Bondig.

(Husk: 60 dage pengene tilbage garanti)

Align Footwear indlægssåler