60 dages fuld returret

– du kan trygt købe og returnere hos os

60 dages fuld returret - Barn leger

Du kan frit sende retur

Der er 60 dages fuld returret. Ønsker du at returnere en vare, skal denne være Align Footwear i hænde inden 60 dage efter modtagelsen. Varen skal returneres i original emballage og vedlagt kopi af ordrebekræftelse eller plukseddel samt oplysninger om, hvilken bankkonto beløbet skal overføres til, såfremt der er betalt med bankoverførsel.

Du skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til Align Footwear.

Ansvaret for at returvarer når frem til os i ubeskadiget stand, påhviler dig. Husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret til os. Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere os om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af faktura.

I de fleste tilfælde sender vi dig en ny vare. Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet. Reklamationsretten er i øvrigt i henhold til købelovens regler.

Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:

Align Footwear® ApS
Siriusvej 1
7430 Ikast

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på vores hjemmeside, eller har du problemer med at handle på vores hjemmeside, kan du kontakte os via mail: kontakt@alignfootwear.dk eller på 22 833 733.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Alle priser på Align Footwear® er i DKK og inkl. moms.

Juridisk adresse: Align Footwear®ApS, Ringstrupvej 13, 7430 Ikast

Billig fragt - ingen dyre fragtpriser hos os

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her