Handels- og leveringsbetingelser

Kreditkort

Hos Align Footwear® kan du betale med VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB.

Vores betalingssystem er fuldt sikret med SSL (Secure Sockets Layer) som sikrer, at samtlige data krypteres i al kommunikation.

Dette betyder ekstra stor sikkerhed for dig, således at uvedkommende ikke kan få fat i dit kortnummer under transaktionen. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af Nets (tidligere PBS, Pengeinstitutternes Betalings Service).

Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort ved køb hos Align Footwear® ApS – Align Footwear® ApS kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, idet beløbet bliver trukket på din konto via et transaktionsnummer. Beløbet bliver trukket på din konto, når varen er afsendt fra vores lager.

Levering

Align Footwear® benytter GLS til forsendelse af varer i Danmark.

Der er gratis levering. Gælder for alle ordrer til levering i Danmark og i Europa. Ved levering til Grønland og Færøerne er forsendelsesomkostninger dog DKK 90,00.

Varerne afsendes 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. I særligt travle perioder kan der være længere leveringstid.

Hvis en levering af en eller anden grund bliver forsinket, giver vi dig besked via e-mail. Hvis en levering haster eller du skal bruge den til en bestemt dato f.eks. til gave, kan du skrive det i notatfeltet på din bestilling eller kontakte os via e-mail: kontakt@alignfootwear.dk

Returnering af varer

Der er 60 dages returret på alle varer. Ønsker du at returnere en vare, skal denne være Align Footwear® i hænde inden 60 dage efter modtagelsen. Varen skal returneres i intakt og salgsbar stand og i original emballage.

Vedlæg kopi af ordrebekræftelse eller plukseddel samt oplysninger om, hvilken bankkonto beløbet skal overføres til, såfremt der er betalt med bankoverførsel. Du skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til Align Footwear®.

Ansvaret for at returvarer når frem til os i ubeskadiget stand, påhviler dig. Husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret til os. Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere os om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af faktura.

I de fleste tilfælde sender vi dig en ny vare. Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet. Reklamationsretten er i øvrigt i henhold til købelovens regler.

Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:

Align Footwear® ApS
Siriusvej 1
7430 Ikast

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på her på vores hjemmeside, eller har du problemer med at handle på vores hjemmeside, kan du kontakte os via mail: kontakt@alignfootwear.dk eller på 22 833 733.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Alle priser på Align Footwear® er i DKK og inkl. moms. 

Juridisk adresse: Align Footwear®ApS, Ringstrupvej 13, 7430 Ikast

60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her