Align Footwear® indlægssåler

Flere end 500.000 mennesker over hele Europa har allerede købt vores indlægssåler

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Gratis fragt

Øget trivsel og velvære

Hurtig levering

 

Pronerer du på dine fødder?

Hvad er pronation?

Pronation er en bevægelse, der sker i foden ved belastning. Her falder mellemfoden indad ved vægtbæringen. Når dette sker opspændes ledbånd og muskler, der støtter de små knogler i foden. Når man sætter af igen udløses denne energi. Dermed gør pronationen, at foden virker som en fjeder, som er støddæmper for de belastninger, der sker under bl.a. løb.

Vi er skruet forskelligt sammen: nogle har bløde fødder, andre stive. Højden af svangen varierer kraftigt. Vi lander og afsætter også forskelligt, når vi løber. Alle disse forskelle giver variationer i pronationen.

Pronation er fodens naturlige støddæmpning. Fungerer din pronation ikke optimalt, har du større risiko for at få skader. For meget pronation kan være et problem, da det stresser de ledbånd og muskler i fod og underben, der prøver at stabilisere foden.

Pronation er en kompleks bevægelse i fod og ankel, som er styret af både led og muskler i fod, ankel og underben. Det betyder, at musklerne kan blive trætte og overbelastet i det lange løb, såfremt du ikke har en korrekt stødabsorbering og støtte for fødder og ankler.

 
 

Hvad kan du gøre ved Pronation?

Prøv en række forskellige løbesko hos en af de mange løbebutikker eller sportsforretninger på et løbebånd. Den service tilbyder de fleste butikker, der forhandler løbesko af god kvalitet. Herefter kan du så vælge de løbesko, som passer bedst til dig, og som du har den bedste følelse i.

Det vigtigste er, at de skal føles rigtigt gode at løbe i. Ofte har den bløde fod, hvor svangen er fladet ud, ’platfoden’, tendens til at pronere mere end den stive fod med den høje svang, ’hulfoden’.

Hvis dine sædvanlige løbesko vælter indad og er mest slidte på den inderste del af sålen, indikerer det en kraftig pronation, og måske er der behov for støtte på indersiden for ikke at risikere over-pronation.

Hælder dine løbesko udad og er mest slidte på ydersiden af skoen, kan det være et udtryk for, at de har tilstrækkelig støtte på indersiden. Så her er der måske behov for en blødere og mere neutral løbesko.

Damer
Herrer
Børn

Det er virkelig skønt at mærke, at jeg LANGTFRA er den eneste, der har fået bedre livskvalitet ved at bruge Align Footwear® indlægssålerne – når man får det godt i krop og fødder, får man helt klart mere lyst til at bevæge sig……og jo mere man bevæger sig, jo bedre får man det. Derfor er Align Footwear®s slogan netop ”Vi Bevæger Verden”.

– Mette Fly, CEO

Spørgsmål?
kontakt@alignfootwear.dk

Hvad kan Align Footwear tilbyde?

80% af alle mennesker i verden lider af en vis form for over-pronation. Align Footwear indlægssålerne tilpasser foden i en mere neutral position. Det drejer sig nemlig ikke om at placere en kunstig svang under fode, men derimod om at bibeholde fodens fulde mobilitet og aktivere fodens muskler.

Det kan se ud som om, at det er fodsålen, som er kilden til problemet for folk, der over-pronerer, men det er faktisk anklen. Når anklen ruller indad, tvinger det det midterste stykke af foden og forfoden til en ikke særlig optimal stilling, som dermed skaber pronation eller flade fødder (platfod). Kroppen får dermed meget svært ved at bevæge sig fremad, hvilket resulterer i træthed og biomekanisk stress. Over-pronation kan påvirke den samlede kropsholdning negativt og forårsage unødig belastning af anklerne, knæ, hofter og ryg.

En undersøgelse foretaget af ”Runner Worlds” uafhængige ekspert i USA, Dr. Martyn Shorten (PhD) har vist, at Align Footwear indlægssålerne bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en eventuel pronation (skæv gang) falder med op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Ingen andre producenter af skoindlæg og indlægssåler kan fremvise sådanne tal.

 

Det her er min historie – derfor har jeg Align Footwear® indlægssåler i alt mit fodtøj i dag…

Da jeg var 13 år gammel – lige før min konfirmation i 1980 – blev jeg af lægen beordret til at ligge HELT stille på sofaen i 3 måneder (det kaldte man dengang ”at ligge i stræk”!). Hvorfor det – spørger du sikkert?!

Jo ganske enkelt fordi min ryg allerede på det tidspunkt var blevet skæv af, at jeg er født ekstrem platfodet på min højre fod og dermed havde gået i mange år med en skæv kropsholdning. Jeg knækkede altså i mit højre knæ på grund af min flade fod (det som de professionelle kalder for ”over-pronation” og skæv gang fandt jeg ud af senere). Det betød for mig, at jeg ikke måtte dyrke håndbold og volleyball i flere måneder – noget jeg ellers elskede. Jeg glemmer det aldrig men det var altså det, man kunne tilbyde mig tilbage i firserne – ja, og så naturligvis piller når mine problemer i lænd og ryg blev for voldsomme!

Da jeg for 6 år siden af min bedste ven fik ordre på, at indsætte et par mærkelige nye og innovative indlægssåler i mit fodtøj, så jeg (som han sagde det så smukt) ”kunne få rettet det skæve kadaver op”, tænkte jeg bare: Aarh, hold nu op! – Her har jeg i de sidste 35 år brugt mange penge på indlægssåler med kunstig svangstøtte, pelotte og så videre for at rette den kære fod og krop op. Så jeg var vel ikke specielt motiveret – men hvad gør man ikke for venskabsfreden!

De første 2 ugers brug resulterede i en MEGET problematisk svangmuskel i min højre fod – musklen havde jo også ”sovet” i mange mange år uden at blive brugt, da den var låst fast af kunstig støtte under foden, MEN så skete der altså også noget i min krop! Mine mangeårige problemer i ryg og lænd forsvandt, når jeg havde indlægssålerne i mit fodtøj, og faktisk blev min svangmuskel også snart trænet op igen!

Som ægte vestjyde måtte jeg liiiiige overveje, om det nu også kunne passe, at en simpel gummisål med 3 støttepunkter på ydersiden af hælpartiet virkelig var det, som skulle til, for at jeg kunne få det godt igen i krop og fødder. Men det var det der skulle til – jeg bruger Align Footwear® sålen i ALT mit fodtøj (ballerinaer, støvler med høje hæle, sneakers, pumps og sandaler m. hælkappe) og kan nu danse til den lyse morgen uden efterfølgende at gå som en gammel kone flere dage efter. Det er ikke længere fødderne og kroppens skyld, hvis jeg føler mig lidt brugt efter en fest!

MEN det er jo blot min historie og min krop og fødder – hvordan disse her Align Footwear® indlægssåler virker på dig, er noget kun DU kan mærke! Derfor har jeg lige siden jeg begyndte at forhandle sålerne tilbudt alle mine kunder, at de kan prøve sålerne af i op til 60 dage – såfremt de ikke får den samme gode effekt, som jeg selv har mærket på min krop og fødder, kan de blot returnere sålerne og få deres penge igen. INGEN skal nemlig spilde deres penge på at købe mine indlægssåler – det garanter jeg.

Det er virkelig skønt at mærke, at jeg LANGTFRA er den eneste, der har fået bedre livskvalitet ved at bruge Align Footwear® indlægssålerne – når man får det godt i krop og fødder, får man helt klart mere lyst til at bevæge sig……og jo mere man bevæger sig, jo bedre får man det. Derfor er Align Footwear®s slogan netop ”Vi Bevæger Verden”.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

  • 500.000 europæere har allerede købt
  • Øget trivsel og velvære
  • Fuld tilfredshed eller pengene retur

Kun 499,- og fri fragt


Gratis fragt

Hurtig levering

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her