Skæv kropsholdning

Med indlægssåler fra Align Footwear opnår du mere velvære og trivsel!

Align Footwear® indlægssåler

Skæv kropsholdning – konsekvenser for hele kroppen!

Hvis din kropsholdning er skæv, er det yderst vigtigt at få balancen tilbage i musklerne og skelettet. Hvis du står skævt i bækkenet, vil du være disponeret for problemer i lænd, bækken, balder, lyske, ben, knæ og fødder. Hvis du er skæv i skuldrene vil du være disponeret for hovedpiner, tinnitus, nakkesmerter, skuldersmerter og smerter i arm, albue og hånd.

Hvad forårsager skæv kropsholdning?

Før i tiden fik vi mere motion via vores arbejde, transport og almindelig husholdning. I dag har vi mange hjælpemidler og ofte et stillesiddende arbejde. Når vi ikke rører os så meget, bliver vores muskler svagere – og det udfordrer vores kropsholdning.
Meget kan afhjælpes ved motion og udstrækning, men problemerne kan også bunde i gamle skader såsom brud, piskesmæld eller spændinger.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

 • Mere end 250.000 kunder i Europa har allerede købt
 • Effektiv mod skæv kropsholdning
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 399,-

Align Footwear® indlægssåler

Sådan hjalp det Linda

Total skeptisk købte jeg et sæt og tænkte, at jeg bare kunne få pengene retur, hvis det ingen virkning havde. Nu har jeg gået og løbet i dem i de sidste 3 uger – og sikke en hel anden holdning man har fået i kroppen. Farvel til problemer i knæet og i iskiasnerve.

Sådan hjalp det Ellis

De giver en skøn forandring – Fødderne og tæerne bliver stærkere og lænden og skulder falder på plads, mere smidig og rank.
 
Se og hør om andres personlige oplevelser med indlægssåler fra Align Footwear®.

Hvis du har en skæv kropsholdning, kan du desværre opleve flere følger.

  Hvad kan Align Footwear® gøre for dig?

  En forkert fodstilling eller en skæv vægtfordeling på fødderne vil oftest resultere i en negativ effekt i resten af kroppen. Align Footwear® indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og evt. betændelse i dine led, muskler, sener og ledbånd. Align Footwear® indlægssåler hjælper med til at rette din krop op til en optimal kropsstilling.


  60 dages fuld returret

  60 dages returret

  Fuld tilfredshed eller pengene retur

  Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

  Spørgsmål?

  Ring på +45 22 833 733
  eller kontakt@alignfootwear.dk