Behandling af smerter i hofterne

Med indlægssåler fra Align behandler du ikke blot symptomerne, men forebygger selve årsagen til smerter i hofterne!

Indlægssåler smerter i hoften

Hvorfor får vi ondt i hofterne?

Smerter i hoften hos voksne kan skyldes en række forskellige problemer, hvor det afhænger af, hvordan smerterne er opstået, hvor længe de har været der og hvor smerterne er lokaliseret. Det kan være forstrækning i en muskel eller et senefæste, irritation af slimhinden eller en slimsæk eller decideret skade på brusk. En typisk årsag til hoftesmerter er skævt bækken.

Du kan have stået forkert, siddet forkert og/eller sovet forkert – enten over en kort periode eller i årevis. Du har måske båret rundt på en tung taske, der har siddet skævt på ryggen og gjort den ene side stærkere end den anden. Du har måske haft en skade, der tvang dig til at bevæge dig skævt i længere tid for at kompensere med den raske side af kroppen for at skåne skaden. Du har måske arbejdet for i ensidige og skæve stillinger. Du har måske en eller flere arbejdsstillinger, hvor du bruger den ene side mere end den anden.

Smerter i hoften hos voksne kan skyldes en række forskellige årsager. Det kan være forstrækning i en muskel eller et senefæste, irritation af slimhinden eller en slimsæk eller decideret skade på brusk.

Når vi bliver voksne begynder muskler, sener, knogler og led at miste elasticiteten og bliver hyppigere irriterede efter eller belastede. Det kan give sig udslag i smerter, stivhed og ømhed.

Afhængigt af dit fysiske aktivitetsniveau vil et skævt bækken resultere i smerter – og ikke mindst en nedsat livskvalitet og mindre udbytte af at være fysisk aktiv. Et skævt bækken kan føre til invaliderende smerter som slidgigt og diskusprolaps.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 100.000 kunder har allerede købt
  • Effektiv mod smerter i hofterne
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 399,-

Indlægssåler mod smerter i hoften

Sådan hjalp det Susanne

Kan kun give mine bedste anbefalinger til indlægssålerne fra Align Footwear®.
Min mand og jeg har begge brugt dem et lille års tid, og min mand er blevet fri for smerter i den nedre del af ryggen samt i et knæ som “drillede” – jeg selv er sluppet af med smerter i den ene hofte.
Almindelige skosåler har ikke kunnet afhjælpe noget som helst.

 
Læs andres personlige oplevelser med Align Footwear®.

Det kan give hold i ryggen, lumbago og typisk overbelastningsrelateret som iskiassmerter – der bare er mere ondt i ryggen, men hvor trykket på en nerve bliver for stort, og det netop begynder at trække ned i benet. Lændesmerter opstår oftest ikke på grund af de nederste ryghvirvler, men på grund af et skævt bækken. Vores fundament er altså en meget vigtig parameter for vores livskvalitet, velvære og udfoldelsesmuligheder.

Et lige bækken er nemlig meget vigtigt for en sund krop og dermed for skadesfri motion og smertefri bevægelser i hverdagen. Når man har et skævt bækken, vil det ene ben være længere end det andet. Du vil derfor begynde at løbe skævt, og dit lange ben vil lande tidligere for at være på “niveau” med det korte ben.

Det er derfor også typisk det lange ben, der giver knæsmerter og det korte ben, man vrikker om på. Mange oplever smerter i akillessene, hofte og knæ, men får desværre ikke diagnosticeret årsagen til skævheder længere oppe i kroppen som i bækkenet og får kun behandlet symptomerne lokalt.

Behandling af skævt bækken

Er dit bækken blevet skævt, skal det rettes op. Det er vigtigt, at vedholde fokus på at have en lige kropsholdning – herunder bækken og hofte. Falder du tilbage til den forkerte adfærd – er det kun et spørgsmål om tid – og ofte kort tid – før du vil være tilbage til status quo og opleve de samme smerter og skader. Derfor handler det om at få indført de gode vaner i hverdagen – de rigtige og mest hensigtsmæssige kropsstillinger for dit bækken og dermed den lige krop – en stabil løsning som beholder din kropsholdning i en lige og naturlig position.

Hvad kan Align gøre?

Align Footwear® indlægssåler hjælper med til at rette din krop op til en optimal kropsstilling. Sålerne vil nemlig fastholde dig til at gå og stå lige i dit fodtøj, og det har en positiv indvirkning på hele skelettet, startende i ankelen og helt op i nakken – vi har kunder med piskesmæld, som har halveret deres smertestillende piller blot ved at lægge sålerne i deres sko og dermed gå mere lige og oprejst.

Når kroppen bliver rettet op fra fødderne og hele vejen op i nakken, er det ikke kun balancen og kropsholdningen, som forbedres, men også en evt. inflammation og smerter i led, muskler og ledbånd reduceres væsentligt. Vi har rigtig mange kunder, som oplever en betydelig grad af lindring ved hjælp af vores indlægssåler.

Align Footwear® indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og evt. betændelse i dine led, muskler, sener og ledbånd.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk