GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Undgå overbelastning i gående og stående arbejde

Med indlægssålerne fra Align Footwear kan du få en hverdag med energi og overskud, fordi krop og fødder har det godt!
Skæv kropsholdning

Mange timer stående på job kan give dig daglige udfordringer i krop og fødder…..altså konsekvenser for hele kroppen!

Hvis du overbelaster kroppen, er det yderst vigtigt at få balancen tilbage i musklerne og skelettet. Hvis du har tendens til at ‘hænge’ i kroppen kan det trække skævt i bækkenet, – og det giver risiko for problemer i lænd, bækken, balder, lyske, ben, knæ og fødder.

Har du et stående arbejde?

Fødder kan både blive hævede og godt ømme efter en dag med stående arbejde. Mange vælger at skifte fodtøj og skifte mellem stående og siddende arbejde for at undgå gener, som ofte opstår, når man står meget. Det kan for eksempel være fysisk træthed, kramper eller uro i fødder og ben efter fyraften eller om natten.

Hvis du har et job, der gør, at du står op en hel dag, er det vigtigt at forholde dig til de udfordringer det kan medføre. En stor del af befolkningen har jobs, der kræver, at de står meget op i løbet af dagen. Det er for eksempel butiksansatte, industriarbejdere, rengøringsassistenter, ansatte i hoteller og restauranter, cafeer, frisører, sundhedsektoren, pædagoger m.fl. Det belaster kroppen ensidigt at stå op i længere perioder ad gangen. Du kan få en tendens til at falde sammen i kroppen og du kan let komme til at stå og ”hænge”. Det belaster led og muskler; og kan sætte sig i lænden, fødderne og give hævede ankler, hvilke blot er nogle af de gener man kan opleve. Hvis du samtidig lider af platfod, dårlige knæ, slidgigt mm., bliver det endnu sværere at udføre stående og gående arbejde.

Hvorfor bliver du træt og oplever gener ved stående arbejde?

Det stående arbejde bag disken, i køkkenet, på sygehuset eller frisørstolen giver mange hævede ben hen ad dagen. Jo mere stille man står, desto værre bliver det, fordi muskelbevægelserne i benene skal hjælpe med til at pumpe blodet op i kroppen.
Herved kan det mærkes i ryggen eller der opstår hævelser, væskeophobninger, osv..
Det kan i slemme tilfælde være nødvendigt med vanddrivende produkter som hjælp.

Tager du dig ofte til ryggen?

Før i tiden fik vi mere motion via vores arbejde, transport og almindelig husholdning. I dag har vi mange hjælpemidler og ofte et stillesiddende arbejde. Når vi ikke rører os så meget, bliver vores muskler svagere – og det udfordrer vores kropsholdning. En forkert stilling i kroppen kan eventuelt mærkes fysisk f.eks. i ryggen eller nakken – og endda psykiske problemer. Meget kan afhjælpes ved motion og udstrækning, men det kan også bunde i gamle skader såsom brud, piskesmæld eller spændinger.

Ca. 80 % af alle de udfordringer, som du kan mærke i hoved, ryg, baller og ben stammer ofte fra en asymmetrisk muskelspænding, hvor f.eks. rygmusklerne i højre side af kroppen er mere spændte end i venstre side. Skævhed vil medføre, at rygsøjlens hvirvler kommer til at stå skævt i forhold til hinanden og derved forårsages der ofte mange negative problemstillinger.

Fysisk aktivitet er det bedste middel, men faktisk er det de jobområder med mest stående arbejde, og som bruger kroppen fysisk, der er i størst risiko for at måtte forlade arbejdsmarkedet tidligt.

Spændinger og problemer i ryggen

En af årsagerne til problemer i ryggen er en dårlig fysisk form – og det kan man godt have, til trods for at man hver dag går og står meget på sit arbejde. Speciallavede træningsprogrammer udfærdiget til dig med fysisk hårdt eller meget stående arbejde viser nemlig, at det hjælper på træthed og kan være med til at give mere glæde i dit liv. Det er vigtigt at have fokus på at være i form til dit job.

Hvis du kommer hjem efter en hård og lang dag på job, er det for mange fristende at lægge sig på sofaen for at hvile sig. Lysten og overskuddet til træning og fitness kan mangle.
Det er muligt at få rådgivning til træning og hvordan du bliver afspændt gennem din læge, fysioterapeut eller lignende.
Andre gener, som du kan opleve i forbindelse med stående arbejde:
– Du kan også opleve at få åreknuder. Bliver det slemt, er det en god ide at opsøge din læge, for det kan resultere i eksem eller skinnebenssår.
– Oplever du krampe i læggen – det er meget almindeligt, hvis du har et job hvor du står meget op – kan du rådgive dig med din læge.
– Uro i benene. Det føles som en meget irriterende, krybende fornemmelse dybt inde i underbenene, og kan forstyrre dit hvil. Årsagen er ukendt; men der synes ofte at være en sammenhæng med overanstrengelse og hævelse af benene i dagens løb. Det kan muligvis være en fordel at sove på maven om natten. Massage af læggene kan også anbefales.
Du kan også opleve at få en brændende fornemmelse i fødderne om aftenen, eventuelt først når du er kommet i seng. Prøv her at holde fødderne et par minutter i koldt vand – lige inden sengetid.

Hvad kan du gøre for at få en lettere hverdag, mens du står op?

• Vælg sko med god stødabsorbering.
• Skifte mellem at stå og sidde, når du udfører dit arbejde, herved mindsker du den ensidige belastning af kroppen.
• Brug en god indlægssål som også har fokus på stødabsorbering og støtte.
• Skift dine sko i løbet af arbejdsdagen.
• Hav fokus på, at have sko, som sidder fast på foden – ikke f.eks. klipklapper
• Mange virksomheder har indkøbt måtter/underlag med stødabsorbering – spørg på din arbejdsplads, om det også er muligt for dig.
• Når du står op i længere tid, så tænk gerne på at lave små bevægelser – det holder gang i kredsløbet: Vip frem og tilbage fra tåspidserne og tilbage på hælen, skift kropsvægt fra side til side osv.
• Læg gerne benene op på en skammel eller lign. når du sidder ned – og hvis det er muligt, er det godt at lægge sig ned med benene i vejret et par gange i løbet af arbejdsdagen.
• Undersøg om du kan organisere dit arbejde, så du får pauser, hvor du kan sidde ned.
• Spørg på din arbejdsplads, om det er muligt at bruge en stå/støttestol så du aflaster fødder og ben.
• Strømperne skal være af naturlige fibre, altså uld eller bomuld, som ikke er hårde ved huden. I modsætning til kunststof kan de opsuge den uundgåelig fodsved, og de tillader god ventilation af fødderne.
• Et fodbad hver aften, og efterfølgende frottere og indgnide huden med en fed creme.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 300.000 europæere har allerede købt
  • Få bedre livskvalitet
  • Fri fragt
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,-

Hvad kan Align Footwear® gøre?

Align Footwear® indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler er lavet i et stødabsorberende materiale og tager imod de destruktive chokbølger, der går igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og stød på dine led, muskler, sener og ledbånd.

Align Footwear indlægssåler hjælper med til at rette dine fødder og din krop op til en optimal kropsstilling. Sålerne vil nemlig fastholde dig til at gå og stå lige i dit fodtøj og det har en positiv indvirkning på hele skelettet, fra ankelen og helt op i ryggen. Vi har rigtig mange kunder, som oplever klart mere velvære og mere energi ved brug af vores indlægssåler.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Kontakt os på kontakt@alignfootwear.dk hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her