GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti


Det her er min historie – derfor har jeg
Align Footwear® indlægssåler i alt mit fodtøj i dag…

Da jeg var 13 år gammel – lige før min konfirmation i 1980 – blev jeg af lægen beordret til at ligge HELT stille på sofaen i 3 måneder (det kaldte man dengang ”at ligge i stræk”!). Hvorfor det – spørger du sikkert?!

Jo ganske enkelt fordi min ryg allerede på det tidspunkt var blevet skæv af, at jeg er født ekstrem platfodet på min højre fod og dermed havde gået i mange år med en skæv kropsholdning. Jeg knækkede altså i mit højre knæ på grund af min flade fod (det som de professionelle kalder for ”over-pronation” og skæv gang fandt jeg ud af senere). Det betød for mig, at jeg ikke måtte dyrke håndbold og volleyball i flere måneder – noget jeg ellers elskede. Jeg glemmer det aldrig men det var altså det, man kunne tilbyde mig tilbage i firserne – ja, og så naturligvis piller når mine problemer i lænd og ryg blev for voldsomme!

Da jeg for 6 år siden af min bedste ven fik ordre på, at indsætte et par mærkelige nye og innovative indlægssåler i mit fodtøj, så jeg (som han sagde det så smukt) ”kunne få rettet det skæve kadaver op”, tænkte jeg bare: Aarh, hold nu op! – Her har jeg i de sidste 35 år brugt mange penge på indlægssåler med kunstig svangstøtte, pelotte og så videre for at rette den kære fod og krop op. Så jeg var vel ikke specielt motiveret – men hvad gør man ikke for venskabsfreden!

De første 2 ugers brug resulterede i en MEGET problematisk svangmuskel i min højre fod – musklen havde jo også ”sovet” i mange mange år uden at blive brugt, da den var låst fast af kunstig støtte under foden, MEN så skete der altså også noget i min krop! Mine mangeårige problemer i ryg og lænd forsvandt, når jeg havde indlægssålerne i mit fodtøj, og faktisk blev min svangmuskel også snart trænet op igen! 

Som ægte vestjyde måtte jeg liiiiige overveje, om det nu også kunne passe, at en simpel gummisål med 3 støttepunkter på ydersiden af hælpartiet virkelig var det, som skulle til, for at jeg kunne få det godt igen i krop og fødder. Men det var det der skulle til – jeg bruger Align Footwear® sålen i ALT mit fodtøj (ballerinaer, støvler med høje hæle, sneakers, pumps og sandaler m. hælkappe) og kan nu danse til den lyse morgen uden efterfølgende at gå som en gammel kone flere dage efter. Det er ikke længere fødderne og kroppens skyld, hvis jeg føler mig lidt brugt efter en fest!

MEN det er jo blot min historie og min krop og fødder – hvordan disse her Align Footwear® indlægssåler virker på dig, er noget kun DU kan mærke! Derfor har jeg lige siden jeg begyndte at forhandle sålerne tilbudt alle mine kunder, at de kan prøve sålerne af i op til 60 dage – såfremt de ikke får den samme gode effekt, som jeg selv har mærket på min krop og fødder, kan de blot returnere sålerne og få deres penge igen. INGEN skal nemlig spilde deres penge på at købe mine indlægssåler – det garanter jeg.

Det er virkelig skønt at mærke, at jeg LANGTFRA er den eneste, der har fået bedre livskvalitet ved at bruge Align Footwear® indlægssålerne  – når man får det godt i krop og fødder, får man helt klart mere lyst til at bevæge sig……og jo mere man bevæger sig, jo bedre får man det. Derfor er Align Footwear®s slogan netop ”Vi Bevæger Verden”.

Spørgsmål?

Ring til os: (+45) 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her