Vi er altid på udkig efter talenter, som kan hjælpe os med at fremme vores ambitioner. 

Vi har på nuværende ingen åbne stillinger, men er altid på udkig efter ambitiøse unge mennesker til nedenstående stilling/stillinger, som vi forventer at opslå i inden for de næste 12 måneder

E-Commerce Trainee

Brænder du for e-handel og salg?
Har du en dataorienteret tankegang og et digitalt og kundefokuseret mindset?
Og kribler det i fingrene for at være med på en spændende rejse mod at skabe best practice webshops i Europa?
Så er du højst sandsynligt vores nye E-Commerce Trainee

Lidt om os:

Align Footwear med hovedkontor i Ikast er en virksomhed i rivende international udvikling – udover nu mere end 275 forhandlere i Danmark, sælger vi også vores effektive indlægssåler via webshops i 18 europæiske lande på 8 forskellige sprog.
I rollen som vores E-commerce Trainee vil du indgå som en vigtig del af vores Salg & Marketing team, hvor du vil spille en vigtig rolle ift. at drive og videreudvikle vores e-commerce-løsninger og sikre at Align Footwear’s onlineindsatser leverer på de definerede mål for salget.
Du kommer dagligt til at arbejde med implementering af Amazon og vores kommende ”Align Membershop” (loyalitetsklub/kundeklub), udfærdige email-marketing og messenger chats etc i tæt samarbejde med kolleger i Marketing & Customer Service Teamet samt dygtige eksterne leverandører. Du skal derudover være med til at tiltrække ny trafik til vores mange webshop via f.eks. SEO optimering, google adwords, LinkedIn og Linkbuilding samt generel optimering af hjemmesiden.

Lidt om dig:

Du skal kunne lide at have mange bolde i luften og være i stand til at strukturere din egen arbejdsdag og prioritere dine daglige opgaver ud fra din nærmeste leders oplæg og support. Vi tilbyder dig til gengæld en udfordrende og ansvarsfuld 2-årig trainee-stilling i en lille, men professionel virksomhed med en uformel omgangstone, hvor beslutningsgangen er kort og upolitisk. Du kommer til at indgå i en vækstorienteret virksomhed, hvor tingene går stærkt, hvorfor en fleksibel tilgang til dine opgaver forventes.

Lidt om vores forventninger til dig:

Du udfører ansvarsfuldt et af trainee-stillingens vigtigste formål, nemlig at vedligeholde Align Footwears mange forskellige markedsføringsindsatser og salgsplatforme i tæt samarbejde med interne kollegaer såvel som eksterne leverandører
Du har lyst og evner til at sikre øget kendskab og synlighed af vores brand på vores mange forskellige europæiske markeder.

 

Vi forventer, at du har en loyal, udadvendt og smilende personlighed og gerne besidder et rigtigt godt kendskab til dansk skriftligt såvel som mundtligt. Kendskab til engelsk og tysk vil være en fordel.
Vi evaluerer ansøgningerne løbende indtil vi finder den helt rigtige personlighed– send derfor din ansøgning direkte til Direktør Mette Fly på fly@alignfootwear.dk og læs mere på Align Footwear på www.alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her