Vi er altid på udkig efter talenter, som kan hjælpe os med at fremme vores ambitioner.

Vi har på nuværende ingen åbne stillinger, men er altid på udkig efter ambitiøse unge mennesker til nedenstående stilling/stillinger, som vi forventer at opslå i inden for de næste 12 måneder.

Marketing & Customer Service Trainee

Er du vild med at gøre kunder glade?
Har du lyst til at dygtiggøre dig indenfor marketing og salg?
Så er du højst sandsynligt vores nye
Marketing & Customer Service Trainee

Lidt om os:

Align Footwear med hovedkontor i Ikast er en virksomhed i rivende international udvikling – udover nu mere end 275 forhandlere i Danmark, sælger vi også vores effektive indlægssåler via webshops i 18 europæiske lande på 8 forskellige sprog.
Som vores Marketing & Customer Service Trainee vil du blive eminent til at udfærdige og videreudvikle vores markedsføringsmateriale online og offline i form af FB annonceringer og kampagner, opstilling af newsletters og SEO optimering, google adwords og grafiske opgaver samt servicere vores Align Forhandlernet i hele Europa. Derudover får du også lov til at varetage daglige opgaver på lageret og servicere ”fysiske” kunder i vores showroom.

Lidt om dig:

Du skal kunne lide at have mange bolde i luften og være i stand til at strukturere din egen arbejdsdag og prioritere dine daglige opgaver ud fra din nærmeste leders oplæg og support. Vi tilbyder dig til gengæld en udfordrende og ansvarsfuld 2-årig trainee-stilling i en lille, men professionel virksomhed med en uformel omgangstone, hvor beslutningsgangen er kort og upolitisk. Du kommer til at indgå i en vækstorienteret virksomhed, hvor tingene går stærkt, hvorfor en fleksibel tilgang til dine opgaver forventes.

Lidt om vores forventninger til dig:

Du udfører ansvarsfuldt et af trainee-stillingens vigtigste formål, nemlig at vedligeholde Align Footwears forskellige markedsføringsindsatser i tæt samarbejde med interne kollegaer såvel som eksterne leverandører,
Du har lyst til at være kunde- og forhandler supporterende mundtlig såvel som skriftligt på diverse on/offline platforme og ikke mindst som support og back up for vores Lagerchef når nødvendigt.

Vi forventer, at du har en loyal, udadvendt og smilende personlighed og gerne besidder et rigtigt godt kendskab til dansk skriftligt såvel som mundtligt. Kendskab til engelsk og tysk vil være en fordel.
Vi evaluerer ansøgningerne løbende indtil vi finder den helt rigtige personlighed– send derfor din ansøgning direkte til Direktør Mette Fly på fly@alignfootwear.dk og læs mere på Align Footwear på www.alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her