GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Driller hoften?

Med indlægssålerne fra Align Footwear oplever du mere velvære og energi når du står, går eller løber…

Indlægssåler som kan hjælpe hoften

Smerter i hoften hos voksne kan skyldes en række forskellige problemer, hvor det afhænger af, hvordan det er opstået, hvor længe det har været der og hvor det er lokaliseret. Tilstanden kan skyldes en forstrækning af en muskel eller et senefæste, irritation af slimhinden eller en slimsæk eller decideret skade på brusk. En typisk årsag til udfordringer i hoften kan være et skævt bækken.

Du kan have stået forkert, siddet forkert og/eller sovet forkert – enten over en kort periode eller i årevis. Du har måske båret rundt på en tung taske, der har siddet skævt på ryggen og gjort den ene side stærkere end den anden. Du har måske haft en skade, der tvang dig til at bevæge dig skævt i længere tid for at kompensere med den raske side af kroppen for at skåne. Du har måske arbejdet i for ensidige og skæve stillinger. Du har måske en eller flere arbejdsstillinger, hvor du bruger den ene side mere end den anden.

Når vi bliver voksne begynder muskler, sener, knogler og led at miste elasticiteten og bliver hyppigere irriterede eller belastede og kan give sig udslag i stivhed og ømhed.

Afhængigt af dit fysiske aktivitetsniveau vil et skævt bækken give bagslag – og ikke mindst en nedsat livskvalitet. Et skævt bækken kan blandt andet føre til slidgigt og diskusprolaps.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 300.000 europæere har allerede købt
  • Øget trivel og velvære
  • Fri Fragt
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,-

Du kan få hold i ryggen (lumbago) og typisk overbelastningsrelateret som iskias – hvor trykket på en nerve bliver for stort, og det netop begynder at trække ned i benet. Udfordringer i lænden opstår oftest ikke på grund af de nederste ryghvirvler, men på grund af et skævt bækken. Vores fundament er altså et meget vigtigt parameter for vores livskvalitet, velvære og udfoldelsesmuligheder.

Et lige bækken er nemlig meget vigtigt for en sund krop og for at kunne dyrke motion og bevæge dig i hverdagen. Når du har et skævt bækken, vil det ene ben være længere end det andet. Du vil derfor begynde at løbe skævt, og dit lange ben vil lande tidligere for at være på “niveau” med det korte ben.

Det er derfor også typisk på det lange ben, at knæet belastes og det korte ben, du vrider om på. Mange oplever en advarsel fra akillessenen, hoften og knæ, men får desværre ikke diagnosticeret årsagen til skævheder længere oppe i kroppen, som i bækkenet, og der bliver kun set på det lokale område.

Hvad kan der gøres?

Er dit bækken blevet skævt, skal det rettes op. Det er vigtigt, at vedholde fokus på at have en lige kropsholdning – herunder bækken og hofte. Falder du tilbage til den forkerte adfærd og dermed også stilling – er det kun et spørgsmål om tid – og ofte kort tid – før du vil være tilbage til status quo og opleve det samme som før. Derfor handler det om at få indført de gode vaner i hverdagen – de rigtige og mest hensigtsmæssige kropsstillinger for dit bækken og dermed den lige krop – en stabil løsning som beholder din kropsholdning i en lige og naturlig position.

Hvad kan Align Footwear gøre for dig?

Filosofien bag Align Footwear indlægssåler er, at rette din krop op til en optimal kropsstilling ved at undgå at fastlåse foden ved hjælp af svangstøtte, pelotter og kiler. Det fjerner bevægeligheden – og det gør fodmuskulaturen slap – og det kan være svært at genoptræne.

Ved at korrigere fødder og ankler vil resten af kroppen også ofte mærke en positiv effekt. Når du er rettet op til en sund og lige kropsposition ved hjælp af indlægssålerne fra Align Footwear, vil din kropsvægt fordeles optimalt, således at unødige pres, vrid og stød undgås.

Align Footwear® indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler er lavet i et stødabsorberende materiale og har derfor en positiv effekt på de destruktive chokbølger, der går igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres i dine led, muskler, sener og ledbånd.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Kontakt os på kontakt@alignfootwear.dk hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her