GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Har du et springerknæ?

Når du lægger indlægssåler fra Align Footwear i dit fodtøj får du mere velvære og energi!
Springerknæ

Springerknæindlæg med virkningsgaranti!

Springerknæ også kaldet Jumpers knee er en meget almindelig overbelastningsskade hos idrætsfolk. Springerknæ er en irritationstilstand under knæskallen. Den ses ofte hos styrkeløftere, cykelryttere og badmintonspillere.

Hvad indikerer, at du har et springerknæ?

Oftest sidder irritationen i knogle/sene-overgangen på knæskallens nedre kant eller lidt længere nede i senen.

Man kan have en større risiko for at udvikle et springerknæ, hvis muskulaturen ikke er veltrænet, og musklerne ikke arbejder hensigtsmæssigt sammen. Kropsbygningen kan også have betydning fx hvis du har kalveknæ eller har platfod. Desuden kan hårdt underlag og dårlige sko være disponerende for udvikling af et springerknæ.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 300.000 kunder har allerede købt
  • Opnå mere velvære og trivsel i din hverdag og til sport
  • Fri fragt
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,-

Hvordan opstår det?

Gentagne ensformige belastninger af knæskalssenen af for eksempel spring og spark medfører mikroskopiske småbristninger ved knæskalssenerne på nedre kant af knæskallen. Hvis belastningen forsætter og ikke går væk efter f.eks. opvarmning, opstår der efterhånden en kronisk tilstand i senen. I nogle tilfælde opstår symptomerne ved senefæstet fra forreste lårmuskel på øvre kant af knæskallen.

Hvad kan man gøre?

I behandlingen af et springerknæ gælder det om i første omgang om at få aflaste den tilstand, som udløser et springerknæ. Dette gøres i samarbejde med din læge som ofte ordinerer en iprenkur og fuldstændig aflastning, dvs. ingen løft, bøjninger eller spring.

Derefter handler det om at holde vævet så fleksibelt som muligt, så stramningen mindskes. Det gælder altså om at udspænde den spændte lårsmuskulatur så meget som muligt, hvilket med fordel kan kombineres med massage og akupunktur. Derefter er væv, lår og knæ klar til at blive genoptrænet og styrket igen.

Indlægssåler og springerknæ

Når din læge eller fysioterapeut vurderer, at du kan begynde at genoptræne kan du med fordel kombinere genoptræningsøvelser med sko eller indlægssåler, der støtter kroppens holdning, således at der ikke opstår nye skader.

For de fleste idrætsgrene gælder, at en “all-round” styrketræning og udspænding er vigtig sideløbende med den idrætsspecifikke træning, samt fornuftigt fodtøj, således at du har en god kontakt med underlaget.

Align Footwear®s indlægssåler forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt.

Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres i dine led, muskler, sener og ledbånd. Med mange års forskning i vores trepunktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%.

Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Denne (ind-)stilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere træthed, pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en ”kunstig” svangstøtte.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her