GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Sko er en vigtig del af dit golfspil:

På en runde går du mange kilometer og derfor er det fundamentalt at dit fodtøj er i orden. Når man spiller golf, er det nødvendigt med gode golfsko. Disse skal gerne helst se både smarte ud og give god komfort på hele golfrunden. Det er meget vigtigt, at golfsko giver god støtte og samtidig er behagelige for fødderne.

Det er dine fødder, der løfter dig rundt på banen, når du går 9- eller 18 hullers golfrunde og det bliver til mange kilometer. Derfor bør du prioritere at få et par gode og komfortable golfsko med fornuftig stødabsorbering og aflastning. En god pasform og stor komfort er et grundlæggende krav, ligesom golfskoene skal sikre et stabilt og sikkert fodfæste, når du svinger. Det er også vigtigt, at golfskoene kan ånde og slippe den fugt ud, der dannes helt naturligt. Samtidig er det en god ide at vælge et par sko, der er vandtætte.
Hvis du vælger et par sko i læder, får du ofte et par golfsko som giver både god pasform og fleksibilitet. Her følges pris og kvalitet ofte ad. Kunstlæder er et billigere materiale, og her vil du derfor ikke få samme komfort.

Spiller du golf året rundt i al slags vejr, vil det være godt at overveje en vandtæt og åndbar model. Nogle producenter vælger at skabe en vandtæt lædersko ved at kombinere det med eksempelvis Gore-Tex. Ulempen her er at de kan føles lidt tungere. Spiller du kun i godt vejr, kan du vælge lidt lettere og mere luftige sko.Det er vigtigt, at dine golfsko passer til hvor meget og hvordan du spiller. Spiller du meget, bør du have mindst to par sko, så skoene får mulighed for at hvile og få lidt luft mellem runderne.

Golfsko er vigtige for din oplevelse på golfbanen. Dine golfsko bør sikre, at du står ordentlig fast, og samtidig holder fødderne varme og tørre. Det vil give dig det bedste og optimale golfspil. Med et par god golfsko, forlænger du sæsonen betydeligt. Vejret bliver ikke længere en undskyldning for ikke at tage på golfbanen. Tværtimod kan det give ekstra motivation til at komme af sted, selvom det står ned i stænger.
Når du køber golfsko er det ikke kun størrelsen, som er vigtig, dine golfsko skal også passe til dit sving og mængden af runder du spiller. Har du eksempelvis et kraftfuldt sving med masser af fart i køllehovedet kan det ofte være en fordel med nogle golfsko med ekstra god støtte.

Optimér dit spil – Nyd komforten

Valget af fodtøj og dit fokus på komfort har en vigtig indflydelse på dit spil. Du bør derfor også overveje, om din komfort og spille evne kan forbedres med et par indlægssåler. Indlægssåler kan forbedre din totale golf holdning ved at støtte hele din fod og distribuere din kropsvægt mere jævnt og lindre trykpunkter.

En gennemsnitlig golfspiller går næsten 13.000 skridt per runde, mens han/hun bærer 12-25 kg udstyr. Med Align Footwear®s indlægssåler vil dit spil vil kunne reduceres med adskillige slag.
Align Footwear®s teknologi hjælper dig til at opnå et ordentligt bevægelsesmønster, der er afgørende for dit spil og din sundhed.
Du vil opleve større stabilitet og mindre stød – indlægssåler er ofte lavet i meget stødabsorberende materiale, som reducerer dine fødders og din krops træthed, så du kan gå og spille længere med mere komfort. Stød som normalt vil ramme muskler, sener og led reduceres også væsentligt. Du vil opleve mindre træthed efter spillet og den uro, man kan have i benene efter at have gået mange km under en spillerunde reduceres væsentligt.

Optimer dit handicap og mærk velvære…

Align Footwear®s indlægssåler er verdenspatenterede – og vil forbedre dit velvære og din præstation på golfbanen.
Align Footwear®s indlægssåler giver dig en sund og korrigeret lige kropsholdning, komfort og forbedret balance i dit spil.
Vores patenterede og unikke teknologi er udviklet, så du kan føle og udføre dit bedste fra 1. tee til 18. hul.
Din golfsko og fodtøj tæller lige så meget som ethvert andet stykke golfudstyr du ejer. Få en bedre score med Align Footwear®s indlægssåler.
Spiller du golf?-  Så bør du skrive vores indlægssåler øverst på ønskelisten!

Hvorfor vælge Align Footwear®…?

Du skal vælge Align Footwear® indlægssåler fordi:
Align Footwear®s indlægssåler forøger din bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Align Footwear® indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres på dine led, muskler, sener og ledbånd – og dette er rigtig godt, når man gerne vil koncentrere sig om at spille golf!.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her