GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Guide til indlægssåler i sandaler
– til både kvinder og mænd

– Men jeg kan jo ikke bruge såler i sandaler, siger kunder ofte til os.

Jo, du kan.

På hede sommerdage hopper mange af vores kunder ud af de lukkede sko og køler af med et par lækre luftige sandaler. Med indlægssåler kan man være udfordret, både når det kommer til tåremme, stropper og pasform.
Men fortvivl ej – for her giver vi dig nogle bud på, hvordan indlægssåler og sandaler sagtens kan fungere sammen.

Sålerne passer i mange typer sandaler – dog bedst med hælkappe

Når du har brug for indlægssåler, er det nødvendigt at slå fast: det er ikke alle typer sandaler, du kan kombinere med indlægssåler! Vores bedste erfaringer er med sandaler, der har en fast hælkappe – som giver den bedste effekt og støtte.

Vi har i denne guide forsøgt at finde frem til forskellige typer sandaler som du kan bruge dine Align Footwear® indlægssåler i – her er sandaler til forskellige formål: pænere, praktiske og til lidt af hvert og til forskellige aldersgrupper.
Vi viser flere modeller, som har originalsåler, der kan tages ud – så der bliver skabt god plads til Align-sålen – der er for eksempel flere modeller fra Rieker (tysk mærke), Ecco (dansk mærke) og Suave (engelsk mærke).
Når du køber sandaler, er det en god ide at tænke på, at fodtøj i læder kan blokkes ud hos din skoforhandler – og han/hun hjælper gerne med råd og vejledning i den sammenhæng.
Måske skal du i nogle tilfælde vælge et nummer større end normalt, så der er god plads – sandaler sidder i mange tilfælde lidt mere tæt på foden end for eksempel et par sneakers eller kondisko.

Trick: Tape og Tusch

Føler du, at sålerne ligger lidt for løst i sandalerne (eller hvis sandalerne ikke har fast hælkappe), så kan du sætte sålerne fast. Vi har fået mange tilbagemeldinger fra glade kunder om, at man nemt og hurtigt kan sætte velcrobånd eller dobbeltklæbende tape (f.eks. tæppetape som er lidt mere permanent end velcrobånd) under sålerne – så rutsjer de ikke, og man har et godt og støttende fundament for sine fødder.

Har du sorte sandaler – og føler du, at indlægssålernes medfødte hvide kant bliver for tydelige i dine sandaler, kan det være en idé lige at bruge en sort permanent tusch til at farve kanten med – så falder sålerne nemlig i ét med sandalen. Ligesom en af vores danske forhandlere har gjort her i sine Rieker Antistress sandaler:

Tag sålerne med på shopping

Udover de viste modeller her i guiden kan vi også klart anbefale sandaler fra Angulus (dansk/portugisisk mærke), New Feet (dansk mærke) og Green Comfort (dansk mærke), som har flere modeller, som sagtens kan kombineres med Align Footwear® indlægssåler.
Men først og fremmest: tag dine Align Footwear® indlægssåler med på shopping i butikkerne og prøv dig frem! Der er mange andre end lige de mærker, som vi har nævnt, som du vil kunne benytte dine Align Footwear® indlægssåler i, og sandalmarkedet svømmer hvert år over med nye, lækre eksemplarer.

Fra venstre:
1: Rieker Model 425-74-147-10
2: B&CO Model 222-71-004-10
3: Bubetti Model 442-74-160-10

4: Gabor Model 442-74-160-10

5+6: Ecco Model 442-71-230-21 – sort – fås også i metallic

Marco Tozzi damesandal beige Model: 2-2-28604-28

Smart Marco Tozzi damesandal i skind kombineret med imiteret skind. Sandalen har en justerbar velcrorem rundt om anklen og en rem ovenpå foden. Begge remme har et fint, blankt snake-mønster samt en ensfarvet del. Den har desuden en blød dæksål og en hæl på 30 mm. Sålen er skridsikker PU. Her er det en god ide at anvende dobbeltklæbende tæppetape.

Gabor damesandal sort – Model 6271127

Lækker og komfortabel damesandal fra Gabor. Overdelen i skind har en fin struktur i skindet, som giver et flot spil. Remmene er brede og behagelige, og slutter i 2 små elastikkiler på bagkappen. Bagkappen er fast og både denne og dæksålen er skind. Dæksålen har ekstra padding, som giver god komfort. Sandalen har en lille hæl samt en blød og fleksibel ydersål i lyst gummi.

Rieker Antistress Model: 425-74-147-10

Behagelig sandal med stort fokus på lethed og komfort. Sålen kan tages af – den er fastgjort med velcro – så du let kan udskifte den med en indlægssål. Benyt gerne velcro på indlægssålen – så er du sikker på at sålen sidder helt fast.

 Herresandaler

Sandaler og sommersko til herrer

New Step – let sommersko hvor sålen kan tages ud og der er god plads til indlægssåler.

Ecco model: 27720288 – fås i blå og sand – letvægtssko med god ventilation og hurtig og let snørrefunktion.

Ara model 11-11032 Klassisk sommersandal – her kan sålen tages ud og der er god plads til fødderne. God luftighed og let følelse. Sandalen sidder til på foden og skaber herved en sikker fodafvikling og god støtte.

Ecco sandal – model 842004 – Letvægtssandal med praktisk og komfortabel elastikstropper som skaber optimal og behagelig pasform. Sålen kan tages ud.

Fra højre

1+2: Ecco Model: 240973 – fås også i sand, sort og blå.

3: Shoe Biz Copenhagen Model: ’Darina 387-09-247’ Sort.

4: Ecco: Model 240873- sort – fås også i guldmetal.

5: Ecco Model 727583-sort.

6: Billi Bi – esparillos – sommerlig med fin plads til indlæg.

7: Suave Model Nice – med velrcolukning.

Fra højre:

Suave Nice Model 0205T

Suave Model 8506T – Brun

Ecco Model 214013

Suave Nice Model 0222T

Suave Nice Model 0063T

Suave Nice Model 0205T


Hvorfor er Align Footwear® så gode?

En forkert fodstilling eller en skæv vægtfordeling på fødderne vil oftest kunne mærkes i resten af kroppen. Align Footwear® indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer en bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende.

Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og stød i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Når kroppen bliver rettet op fra fødderne og hele vejen op i nakken, har det ikke kun indflydelse på balancen og kropsholdningen, men også på led, muskler og ledbånd.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

    • Mere end 300.000 europæere har allerede købt
    • Fri fragt
    • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her