Indlægssåler til børn:

Dine fødder skal bære dig hele livet – derfor er det særligt vigtigt at passe på dit barns fødder helt fra start.

  

Forebyggelse er vejen frem

Børnefødder udvikler sig op igennem barndommen, og har de første år næsten ingen svang – altså en tendens til platfod, fordi svangsenen endnu ikke har trukket sig op. Nogle børn har også en drejning af foden indad. Ofte er det ikke noget man bør noget ved og derfor anbefaler man ikke på dette tidspunkt indlægs eller andre hjælpemidler. Fødderne ændrer sig under hele opvæksten og kan have stadier, hvor de er platfodede, hjulbenede og kalveknæede. Det er når barnets fødder er færdigudviklede, man bør have fokus på den sunde fodstilling. Mange gener og smerter fra ryg, hofte, knæ og ankler kan stamme fra fødderne. Er der skævheder i fundamentet, vil kroppen kompensere længere oppe.

En fod består af 26 knogler. Hos børn er knoglerne meget bløde og fødderne vil i langt højere grad forme sig efter skoen. Børn vil ofte ikke beklage sig over for småt fodtøj, da de ikke på samme måde som større børn og voksne, mærker det gør ondt. Derfor er det vigtigt med god vejledning, når du køber sko til dit barn.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 300.000 europæere har allerede købt
  • Mere trivsel og velvære til dig barn
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,- og fri fragt

Problemer i hæl, fødder og ben – det er velkendt for mange børn.

Manglende lyst til at ville gå eller løbe, kan skyldes en fejlstilling i foden, men med de korrekte anvisninger fra en fodterapeut, kan problemet afhjælpes. Det kan være en god ide med et forebyggende fodtjek for dit barn.
Hos mange børn forbliver foden flad – platfod – eller også får barnet en lav fodbue – nedsunket forfod. Højden på fodbuen er dog ikke det store problem for børn. Det vigtige er, om dit barn går skævt indad eller udad på sine fødder – det vil sige en skæv vinkel på anklerne som følge af en lav eller flad fodbue.
Skæv gang, overpronering,  kan føre til, at barnet udvikler et unormalt gangmønster. I de tidlige år oplever disse børn måske ikke nogle specielle fodproblemer, men senere er de tilbøjelige til at udvikle problemer. Vokseværk, som alle børn oplever, er ofte meget værre hos børn med overpronerede fødder end hos børn med sund og naturlig fodafvikling. Barnet oplever typisk problemer når de dyrker idræt, men i den grad også bagefter. I særligt slemme tilfælde vil barnet udvikle en aflastende gang ved at gå på tæer.

Indlægssåler?

Dine fødder bærer dig igennem livet og de er fundamentet for at kroppen står oprejst. Mange problemer fra ryg, hofte, knæ og ankler kan stamme fra dine fødder. Er der skævheder i fundamentet, vil kroppen kompensere længere oppe. Indlægssåler kan medvirke til at udbedre mange gener, både fra fødderne og andre kropsregioner. Ofte kan indlægssåler være løsningen, hvis du oplever problemer med fødderne – ved at rette op, hvor problemerne opstår, vil dette have effekt for mange af de gener, du oplever andre steder i kroppen. Med en tidlig indsats hos dit barn kan du forebygge mange problematikker i voksenlivet:
• platfodethed
• svært at dyrke sport
• Ankel-, knæ- eller hofteproblemer
• Spændinger i ryg og nakke
• Hælspore
• Irritation af svangene
• nedsunken forfod/forfodsnedfald

Align Footwear®s indlægssåler med den patenterede Tri-Planar teknologi støtter op om dit barns fod og giver samtidig fri bevægelighed til fodmuskulaturen under foden – og herved gendannes dit barns naturlige gangmønster. Ved at rette op på barnets fødder tidligt lader det fødderne udvikle sig mere naturligt og mange kinetiske problemer kan forhindres eller nedtones. Align Footwear®s indlægssåler er sikre at anvende, idet muskulaturen ikke forstyrres af eksempelvis svangstøtte, pelotte eller kile, men hvis dit barn lider af en misdannelse af foden eller en bestemt sygdom, så anbefaler vi, at I kontakter jeres praktiserende læge eller specialist og får råd og vejledning herfra.

Indlægssålerne går helt ned til en str. 32, hvilket giver gode muligheder for at begynde tidligt – og samtidig er du sikker på, at dit barns fod er færdigudviklet fra denne størrelse og op.

 

 

60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her