GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Driller din iskiasnerve?

Mange oplever på et eller andet tidspunkt problemer med og i deres iskiasnerver og lænd.

Hvad er en iskiasnerve?

Iskias-nerven er den største nerve i kroppen og er på det tykkeste sted ca. samme tykkelse som din lillefinger. Nerven løber fra lænden og ud i balle, ben, fod og tæer.
Det er meget individuelt, hvordan man oplever spændinger i iskiasnerven. Sådanne problemer kan være meget stærke og andre oplever en smule ømhed eller muligvis en ændring af følesansen.
Ordet iskias bliver ofte brugt som synonym for de udfordringer, nerven kan frembringe i den nederste del af kroppen. Det er vigtigt at finde årsagen til dine problemer med iskiasnerven.

Hvad kan “trigge” iskiasnerven:

• Pladsmangel i lænden, som klemmer på iskias-nerven. Pladsmanglen skyldes ofte overbelastning af ryggen, men kan også opstå på grund af en diskusprolaps, udbulning på diskus, slidgigt og aldring af lænden.
• Stivhed i iskiasnerven. Dette kan skyldes slidgigt-forandringer, følger efter en skade eller en ryg-operation, eller følger efter diskusprolaps.

Det vigtigt, at du opsøger din læge eller få en henvisning til en fysioterapeut. Her kan du få en vurdering af dit problbem og råd og vejledning. Det første, der skal ske, er at finde frem til årsagen til dine udfordringer.

De fleste problemer går over af sig selv

Langt de fleste problemer i lænd, balle og ben går væk af sig selv efter et stykke tid. Hav gerne et fokus på, om der er ting i din hverdag, som kan lette og aflaste kroppen og dermed muligvis undgå en forværring. Vær opmærksom på at sidde korrekt med tilpasset bord og stol, hvis du sidder meget ned – og står og går du meget, så være opmærksom på at tage hvil og pauser dagen igennem.

Align Footwear® indlægssåler hjælper med til at rette din krop op til en optimal kropsstilling. Sålerne vil nemlig ”styre ” dine fødder til at gå/stå lige i dit fodtøj og det har en positiv indvirkning på hele skelettet, startende i ankelen. Du vil ofte trække skævt for at aflaste foden og det kan give en skæv kropsholdning og have indflydelse på iskiasnerven.

Mange problematikker kan blive mindre blot ved at gå mere lige og oprejst. Align Footwear®s indlægssåler forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 300.000 europæere har allerede købt
  • Oplev mere velvære og trivsel
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,- og fri fragt

 

 


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

 

Få dine indlægssåler her