GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Spændinger i lænden?

Årsager til spændinger i lænden kan være mange. Flere end 300.000 europæere har allerede købt Align indlægssålerne med stor succes.

Er du spændt op i lænden?

Hvad kan Align Footwear® gøre for dig og din lænd?

Align Footwear® indlægssålerne forøger bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og giver dig øget livskvalitet og velvære.

Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler er lavet i et stødabsorberende materiale og tager imod de destruktive chokbølger, der går igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og stød på dine led, muskler, sener og ledbånd.

Indlægssålerne hjælper med til at rette din krop op til en optimal kropsstilling. Sålerne vil nemlig ”tvinge” dig til at gå/stå lige i dit fodtøj og det har en positiv indvirkning på hele skelettet.

Med mange års forskning i vores patenterede tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %.

Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

 • Mere end 300.000 europæere har allerede købt
 • Effektiv til lænden
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • Fri fragt

Kun 499,-

Hvorfor bliver jeg ramt i lænden?

Spændinger i lænden kan defineres som udfordringer i området, der strækker sig fra det nederste ribben til overgangen mellem balle og lår.

Mange dele i ryggen som kan belastes eller blive spændt, fx muskler, led eller bruskskiverne mellem ryghvirvlerne. Det medfører at leddene i ryggen ikke kan bevæge sig frit, og det kan skabe flere former for udfordringer.

Eventuelle årsager

Der er rigtig mange årsager til at man oplever  udfordringer i lænden og der findes mange betegnelser som for eksempel ”hold i ryggen”, ”lumbago”, ”hekseskud” eller ”låsning i lænden”.

Man kan også opleve at spændinger opstår i forbindelse med en pludselig bevægelse eller et tungt løft i en dårlig stilling. Lægen kan også konstatere, at årsagen er slid. Det, der kaldes slidforandringer er ændringer i led og knogler, og forekommer hos stort set alle med årene.

En sammenhæng mellem spændinger i ryggen og følgende faktorer:

 • Mangel på motion.
 • Arvelighed – tilbøjeligheden til at udvikle spændinger i ryggen er delvist genetisk bestemt.
 • Rygning – der er flere rygere end ikke-rygere, der har spændinger i ryggen, men man ved ikke om rygning reelt forøger risikoen.
 • Overvægt – overvægt hænger sammen med en mindre forøget risiko for at få spændinger i ryggen.
 • Arbejde – der er ikke ret mange flere i den arbejdende aldersgruppe, som oplever spændinger i ryggen, end der er blandt yngre og ældre uden for arbejdsmarkedet. Vi ved dog, at der er en sammenhæng med mange tunge løft, foroverbøjet arbejde, vrid og drej i ryggen.
 • Generelt dårligt helbred. Desværre er det sådan, at mennesker, der har andre sygdomme, også oftere har ondt i ryggen. Det er uvist hvorfor.
 • Skæv kropsholdning – hvis kroppen slides skævt opstår der oftere ubehag i blandt andet ryggen.

Hvad er spændinger i lænden?

Ofte vil det gå over af sig selv, og det er helt fint at se tiden an nogle dage, inden du beslutter, om du har brug for hjælp. Hvis du er bekymret over spændingerne, eller de er vedvarende og hindrer dig i at gøre de ting, du normalt foretager dig, bør du kontakte din læge.

Med udgangspunkt i dine symptomer, eventuelle tidligere episoder og en fysisk undersøgelse, vil din læge oplyse dig om det videre forløb og hvordan du skal forholde dig.

Hvad kan du selv gøre?

Forskning tyder på, at du kommer dig hurtigere, hvis du holder dig aktiv, også selvom det kan være lidt svært. Du kan få stødabsorberende indlægssåler, som støtter og sikrer mere lige kropsholdning. Dette vil mindske den træthed du kan opleve i kroppen i forbindelse med lænden, så du slipper for at skulle “sidde på bænken”. Du bør dog altid rådføre dig med din praktiserende læge, hvis du har smerter i ryggen.

En stærk ryg er vigtig for vores evne til at fungere i det daglige:

 • Undgå at ligge for lang tid i sengen. Det svækker muskulaturen og forsinker helingen
 • Varmebehandling – det kan mindske ubehagene og forbedre ryggens funktion
 • Træning er vigtig. Træningen kan være konditionstræning og øvelser for at styrke mave- og rygmuskler. Hvis du træner vil du skabe forbedret blodstrømning i muskler og sener, og derved hele hurtigere. Selv hos en person med kroniske udfordringer i lænden er det vigtigt.

60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her