GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Har du en skæv kropsholdning?

Få mere energi og overskud i hverdagen med indlægssåler fra Align Footwear!

Align Footwear® indlægssåler

Skæv kropsholdning – konsekvenser for hele kroppen!

Hvis din kropsholdning er skæv, er det yderst vigtigt at få balancen tilbage i musklerne og skelettet. Hvis du står skævt i bækkenet, vil du være disponeret for problemer i lænd, bækken, balder, lysken, ben, knæ og fødder. Hvis du er skæv i skuldrene vil du være disponeret for ondt i hovedet, tinnitus, nakke- og skulderspændinger samt forskellige problemstillinger i arm, albue og hånd.

Hvad forårsager skæv kropsholdning?

Før i tiden fik vi mere motion via vores arbejde, transport og almindelig husholdning. I dag har vi mange hjælpemidler og ofte et stillesiddende arbejde. Når vi ikke rører os så meget, bliver vores muskler svagere – og det udfordrer vores kropsholdning.
Motion og udstrækning spiller en vigtig rolle, men problemerne kan også bunde i gamle skader såsom brud, piskesmæld eller spændinger.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

  • Mere end 300.000 kunder i Europa har allerede købt
  • Effektiv mod skæv kropsholdning
  • Fri fragt
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,-

Align Footwear® indlægssåler

Indlægssåler fra Align Footwear®?

En forkert fodstilling eller en skæv vægtfordeling på fødderne vil oftest resultere i en negativ effekt i resten af kroppen. Align Footwear® indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler er lavet i et stødabsorberende materiale og tager imod de destruktive chokbølger, der går igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og stød på dine led, muskler, sener og ledbånd.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her