Udtalelser fra vores kunder

Align Footwear indlægssålernes patenterede teknologi virker hvor end du står, går og løber. Køb Align Footwear såler her

Lektor Lars Dalhoff

Lars Dalhoff, lektor i anatomi

Align Footwear arbejder i retningen af noget positivt. Det kan betyde et farvel eller en væsentlig forbedring over tid til hælesporer, iskiassmerter, supination og pronation.

Align Footwear indlægssåler

Susan Bondig, sygeplejerske fra Ribe

- Mine varmeste anbefalinger herfra, havde virkelig aldrig troet det kunne blive så godt, fortæller Susan Bondig. Indlægssålerne fra Align Footwear har hjulpet hende fantastisk med smerter fra bl.a. nedsunken forfod og ligtorne.

Align Footwear indlægssåler mod hælspore

Ruth Hagerup Andersen fra Charlottenlund

– De er fantastiske! 30 smertefulde år med hælsporer og utallige behandlinger og indlæg - går på 2.uge uden smerter. Vildt, siger Ruth Hagerup Andersen

Helen Wiggers Align Footwear indlægssåler

Helen Wiggers fra Charlottenlund

Helen Wiggers har i årevis kæmpet med nedsunken forfod. "Jeg svæver, det er et genialt produkt," siger hun om indlægssålerne fra Align Footwear.

Align Footwear indlægssåler

Majbritt Kristjansen fra Randers

- Jeg har lige aflyst den operation, der skulle have givet mig et nyt knæ. Kan virkelig mærke forskel på mine smerter i ben og hofter, fortæller Majbritt Kristjansen, efter at hun har brugt indlægssålerne fra Align Footwear i ca. en måned.

Peter Remmen - Camino vandring

Peter Remmen – spansk pilgrimsvandring!

Gennemførte den spanske pilgrimsvandring, Caminoen med indlægssåler fra Align Footwear under hver eneste af de i alt 825 vandrede kilometer

Vagnie Kristensen - Slut med skinner

Vagnie Kristensen – Slut med skinner!

Med to brud på ryggen og sammenfald i nakken har en benskinne i otte år været del af Vagnie Kristensens liv. Med indlægssåler fra Align Footwear kan hun nu bevæge sig omkring uden benskinnen

TinaChristensen Align Footwear indlægssåler

Tina Christensen fra Holstebro

”Kan kun anbefales herfra.. med piskesmæld, ryg-/lændesmerter dagligt kan jeg mærke en forskel," siger Tina Christensen.

Tove Nedergaard - Pensionist

Tove Nedergaard, pensionist

Selv i sommersandalen finder Tove fra Davding plads til indlægssålen fra Align Footwear, der har fået gang i hendes daglige motion igen...

Jørgen Andersen - Lastbilschaffør

Jørgen Andersen – lastbilchauffør fra Horsens

Allerede om eftermiddagen kunne jeg mærke, at mine smerter i knæ og ryg var blevet færre!

Julie Jensen - Volleyspiller

Julie Jensen, volleyspiller

Mange års daglig træning og kampe for både klub- og landshold har allerede slidt på hendes ene knæ. En skade som indlægssåler fra Align Footwear hjælper med at rette op på.

En bloggers oplevelse

Jeg er ovenud forundret

Alexander - Ung fodbolddreng

Alexander, ung aktiv fodbolddreng

Aktiv fodbolddreng med ondt i knæet - NEJ TAK!

Løber - Kirsten Rahbek

Kirsten Rahbek, løb og motion

Jeg bruger Align indlægssåler og har nu brugt dem i mine sko til hverdag og i mine løbesko ca. 1 måned nu. En af forandringerne som jeg har mærket er, at min hælspore ikke mærkes mere.

Sabine Pedersen Align Footwear indlægssåler professionel håndboldspiller FCM

– Jeg vil ikke undvære sålerne

Håndbold på højeste plan - på Align Footwear indlægssåler. Professionel håndboldspiller Sabine Pedersen bruger fast sålerne for at optimere sin krop og ydeevne.

Arne Brink Jepsen Align Footwear indlægssåler

Fra naturvidenskabelig skepsis til såler i alle sko

Arne Brink Jepsen fra Holsted døjede med smerter forskellige steder i kroppen – efter tre diskusprolapser, to nye hofter og et kræft-forløb. Når han gik, føltes det som at gå på glødende kul.

Et springerknæ får ikke Lonni i knæ – længere!

Løb har en høj prioritering for Lonni Dolleris fra Fyn. Vennerne spørger hende: bestiller du ikke andet end at løbe? Et springerknæ har dog bremset mulighederne for deltagelse i de løb, hun holder så meget af. 45-årige Lonni har været igennem mange behandlinger, hvor udfaldet ikke var et positivt resultat.

Align Footwear indlægssåler

Slut med smerter – nu er der fart på igen!

Julie er en aktiv pige – en af hendes store interesser er fodbold, men det har i næsten to år ikke været en ligeså stor fornøjelse, som det var engang. Det er to år siden, at hun brækkede foden – og siden har hun haft store problemer og mange smerter, som har bredt sig fra ankel og […]