Align Footwear® besøger Næsbyholm Slots Julemarked

Igen i år kan du finde os på det hyggelige julemarked på det smukke slot! Vi står der både lørdag og søndag med velværejulegaver til dem du holder af……..og selvfølgelig til dig selv!

mette-naesbyholm-slot2016

Igen i år åbner det smukt pyntede renæssanceslot Næsbyholm Slot ved Glumsø dørene op for et stort julemarked. Som noget helt nyt kan du blive inspireret af de mange spændende boder på slottet – herunder Align Footwear®, som er klar til at vejlede dig og give et godt bud på, hvordan du forbedrer sin trivsel og velvære – og du har mulighed for at prøve et sæt såler af. Vi har et rigtig godt forslag til et nytårsfortsæt til 2017 og hvad du bør ønske dig i julesokken 2016 – en gave, der glæder langt ind i det nye år. Det store juletræ pyntes af børnene der i klippe klistre værkstedet selv laver den julepynt de syntes passer til det smukke træ. Slottets drillenisse har fundet gamle Juleeventyr frem som han læser op for de yngste, som også har mulighed for at få en tur på vores juleklædte ponyer.

naesbyholmslot2016

På Slotspladsen og i parken kan man nyde gammeldags julesange og købe juletræer. De mange boder på slottet og i herskabsstaldene bugner med spændende julegaveideer og i Gartnerhuset dufter der lifligt af cafegodter, knas,  julegløgg og æbleskiver, som kan købes til favorable priser.

Julemarkedet finder sted den 3.-4. december fra kl. 10.00 – 16.00.

Adresse: Næsbyholm Slot, Næsbyholm Allé 9, 4171 Glumsø

Pris: 50,- for voksne og 25,- for børn under 12 år

Parkering: Gratis

Vi glæder os til at se dig!

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her