Align Footwear® indlægssåler

Flere end 500.000 mennesker over hele Europa har allerede købt vores indlægssåler

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Gratis fragt

Øget trivsel og velvære

Hurtig levering

Platfod & indlægssåler

Align Footwear har mange års erfaring med indlæg til platfod. Vi har solgt over 500.000 indlægssåler i hele Europa, og vi er tilstede i over 15 lande.

Vores platfod indlæg kommer med virkningsgaranti – fuld tilfredshed eller pengene tilbage efter 60 dage!

Hvad er platfod?

Platfod er en tilstand, hvor fodens hvælving, svangbuen, er flad – dvs. hele foden rører jorden. Normalt har spædbørn og småbørn en platfod, fordi fødderne endnu ikke er fuldt udviklede. Hos nogle mennesker udvikles fodens svangbue imidlertid aldrig, og det er netop i disse tilfælde, at man taler om platfod. Platfod kan give overbelastning i fødderne, som kan have indflydelse på foden og/eller i læggen, hvilket oftest kommer sidst på dagen, enkelte gange med hævelse i foden. Platfod kan også være skyld i, at man udvikler en skæv kropsholdning med efterfølgende problemer i lænden og ryggen. I allerværste tilfælde kan operation være nødvendig.

Hvad er årsagen til platfod?

Platfod kan være medfødt og arvelig, men kan også udvikles grundet andre problemstillinger som eksempelvis:

  • For kort akillessene, hvorved fibrene udstrækkes, så platfod opstår
  • Nervelidelser som rygmarvsbrok (meningocele) og spastisk lammelse
  • Sammenvoksede forfodsknogler
  • Overrivning eller svaghed af m. tibialis posterior, som er en af underbenets vigtigste stabiliserende muskler, og hvis funktion er at oprette foden
  • Knoglebrud i bag- eller mellemfod
  • Polio eller leddegigt

Hvad kan du gøre ved platfod?

Har man voldsomme gener af sin platfod, kan operation blive aktuelt. Selv om et kirurgisk indgreb kan give et godt resultat, tager det let et år med optræning, før man oplever god effekt af indgrebet. Platfod hos voksne er en kronisk tilstand. Hvis den ikke behandles, vil den gradvist forværres. Det er derfor vigtigt, at man sætter tidligt ind. På den måde kan man undgå de kroniske senfølger, der ses i ubehandlede tilfælde, særligt hos ældre mennesker. Anvendelse af korrigerende indlægssåler kan her kraftigt anbefales.

Børn og unge med fleksibel platfod skal have indlæg, der retter hælbenet op for at sikre normal gangafvikling.

Damer
Herrer
Børn

Det er virkelig skønt at mærke, at jeg LANGTFRA er den eneste, der har fået bedre livskvalitet ved at bruge Align Footwear® indlægssålerne – når man får det godt i krop og fødder, får man helt klart mere lyst til at bevæge sig……og jo mere man bevæger sig, jo bedre får man det. Derfor er Align Footwear®s slogan netop ”Vi Bevæger Verden”.

– Mette Fly, CEO

Spørgsmål?
kontakt@alignfootwear.dk

Indlægssåler fra Align Footwear

Med sålen fra Align Footwear® i dine sko vil foden og anklen ikke, som tidligere, kunne rulle indad – et af sålens tre støttepunkter, det på indersiden, modvirker dette. Hælen bliver dermed skubbet ”på plads” i en mere lige stilling, og det løfter svangmusklen op på en naturligvis måde – og sådan bliver du mindre platfodet. Platfod opstår, når anklen ruller indad og resulterer i at svangmusklen bliver slap og ”flader ud”.

Det udstrækker plantar fascia (sene under foden) og skaber unaturlige spændinger. Det kan påvirke din kropsholdning negativ – især for ankler, knæ, hofter og ryg. Hjælp til en platfod drejer sig ikke om at placere en kunstig svang under foden, men derimod om at bibeholde fodens fulde mobilitet og aktivere fodens muskler. Derfor er de tre støttepunkter i indlægssålen fra Align Footwear placeret på ydersiden af sålen.

I sålen indgår ikke en kunstig forfodsstøtte, for tankegangen bag Align Footwear er netop at undgå at fastlåse foden ved hjælp af svangstøtte, pelotter og kiler. Det fjerner bevægeligheden, og det gør musklerne i foden slappe. Align Footwear indlægsssålen giver plads til, at musklerne i din fod kan bevæge sig, sådan at du bibeholder fodens fulde mobilitet og kan aktivere fodens muskler. For igennem bevægelse bliver musklerne styrket. Indlægssålerne fra Align Footwear® forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende.

Filosofien bag Align Footwear er at styre din hæl og rette din fod op i en mere lige stilling, ved hjælp af de tre støttepunkter i sålen. Det har for virkelig mange af vores glade kunder givet en god støtte og mere velvære, dels i fødderne og dels opad i kroppen, i knæ, hofte og ryg. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt, du tager mere jævnt fordelt.

Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres, vrid og stød i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Det her er min historie – derfor har jeg Align Footwear® indlægssåler i alt mit fodtøj i dag…

Da jeg var 13 år gammel – lige før min konfirmation i 1980 – blev jeg af lægen beordret til at ligge HELT stille på sofaen i 3 måneder (det kaldte man dengang ”at ligge i stræk”!). Hvorfor det – spørger du sikkert?!

Jo ganske enkelt fordi min ryg allerede på det tidspunkt var blevet skæv af, at jeg er født ekstrem platfodet på min højre fod og dermed havde gået i mange år med en skæv kropsholdning. Jeg knækkede altså i mit højre knæ på grund af min flade fod (det som de professionelle kalder for ”over-pronation” og skæv gang fandt jeg ud af senere). Det betød for mig, at jeg ikke måtte dyrke håndbold og volleyball i flere måneder – noget jeg ellers elskede. Jeg glemmer det aldrig men det var altså det, man kunne tilbyde mig tilbage i firserne – ja, og så naturligvis piller når mine problemer i lænd og ryg blev for voldsomme!

Da jeg for 6 år siden af min bedste ven fik ordre på, at indsætte et par mærkelige nye og innovative indlægssåler i mit fodtøj, så jeg (som han sagde det så smukt) ”kunne få rettet det skæve kadaver op”, tænkte jeg bare: Aarh, hold nu op! – Her har jeg i de sidste 35 år brugt mange penge på indlægssåler med kunstig svangstøtte, pelotte og så videre for at rette den kære fod og krop op. Så jeg var vel ikke specielt motiveret – men hvad gør man ikke for venskabsfreden!

De første 2 ugers brug resulterede i en MEGET problematisk svangmuskel i min højre fod – musklen havde jo også ”sovet” i mange mange år uden at blive brugt, da den var låst fast af kunstig støtte under foden, MEN så skete der altså også noget i min krop! Mine mangeårige problemer i ryg og lænd forsvandt, når jeg havde indlægssålerne i mit fodtøj, og faktisk blev min svangmuskel også snart trænet op igen!

Som ægte vestjyde måtte jeg liiiiige overveje, om det nu også kunne passe, at en simpel gummisål med 3 støttepunkter på ydersiden af hælpartiet virkelig var det, som skulle til, for at jeg kunne få det godt igen i krop og fødder. Men det var det der skulle til – jeg bruger Align Footwear® sålen i ALT mit fodtøj (ballerinaer, støvler med høje hæle, sneakers, pumps og sandaler m. hælkappe) og kan nu danse til den lyse morgen uden efterfølgende at gå som en gammel kone flere dage efter. Det er ikke længere fødderne og kroppens skyld, hvis jeg føler mig lidt brugt efter en fest!

MEN det er jo blot min historie og min krop og fødder – hvordan disse her Align Footwear® indlægssåler virker på dig, er noget kun DU kan mærke! Derfor har jeg lige siden jeg begyndte at forhandle sålerne tilbudt alle mine kunder, at de kan prøve sålerne af i op til 60 dage – såfremt de ikke får den samme gode effekt, som jeg selv har mærket på min krop og fødder, kan de blot returnere sålerne og få deres penge igen. INGEN skal nemlig spilde deres penge på at købe mine indlægssåler – det garanter jeg.

Det er virkelig skønt at mærke, at jeg LANGTFRA er den eneste, der har fået bedre livskvalitet ved at bruge Align Footwear® indlægssålerne – når man får det godt i krop og fødder, får man helt klart mere lyst til at bevæge sig……og jo mere man bevæger sig, jo bedre får man det. Derfor er Align Footwear®s slogan netop ”Vi Bevæger Verden”.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

  • 500.000 europæere har allerede købt
  • Øget trivsel og velvære
  • Fuld tilfredshed eller pengene retur

Kun 499,- og fri fragt


Gratis fragt

Hurtig levering

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her