BOLIG MAD DESIGN !

Kom og prøv vores såler af og få en snak om hvor meget vi kan forbedre din trivsel og livskvalitet. Messen er virkelig et besøg værd!
Kom og se tidens trends og tendenser indenfor bolig- og livsstil på “Gør din bolig bedre” samt “Liv & Stil – Smagen af Danmark” – en inspirationsmesse for bolig- og livsstilsglade danskere.
Bliv inspireret til forbedring og fornyelsen lige fra køkken til have, og teknik til interiør på “Gør din bolig bedre” messerne. Her får I en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker, få drøftet finansiering og økonomi med de helt rigtige rådgivere, samtidig med at I bliver inspireret, og får masser af gode ideer.
”Liv & Stil – Smagen af Danmark” er klart et besøg værd, når du skal forkæle andre og dig selv. Her præsenteres lækkert tøj, smykker og kosmetik sammen med sundhedspleje og velvære for både mænd og kvinder, samt lækre gastronomiske fristelser som udfordrer og kæler for sanserne.
Du finder os lige her:

Aalborg

Gigantium

05. – 06. november

Lørdag og søndag kl. 10.00 – 17.00

Entrépris: 100 kr. for voksne / 40 kr. for børn i alderen 12-17 år.

 

Hvis du ønsker en fribillet kan du skrive til os lige her: pia@alignfootwear.dk – så sender vi en til dig – lige til at printe ud.

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her