Dansk idé – Verdenspatenteret kommer til Europa

Med et verdenspatent og en dansker bag produktet, produktion i Kina og hovedkontor i Portland i Oregon, USA, har disse fantastiske indlægssåler allerede spredt sig over den ganske verden. Og hvad er det så, der gør netop disse indlægssåler så effektive mod smerter i kroppen?

verdenspatent-dansk-ide-2015

Align Footwear® indlægsssåler forsøger ikke blot at løse dit problem; de fjerner årsagen til problemet for dig. Gennem vores overlegne innovative teknologi kan vi tilbyde dig, hvad andre ikke kan: et revolutionerende gennembrud som bl.a. giver konkurrencemæssige fordele for atleter og især velvære og trivsel hos os ganske almindelige mennesker, som går – løber – og står meget hver dag!

Ved at justere stillingen af dine ankler og skinneben i en mere neutral position, bliver dine fødder og knæ rettet op, således at hele den kinetiske kæde (fra et biomekanisk synspunkt) bliver bedre:

Mens andre udmærkede indlægssåler udelukkende koncentrerer sig om svangstøtte, har vi sat fokus på en korrekt ankelstilling. Align Footwear indlægssålerne hjælper med til at fastholde din ankel i en mere neutral position (faktisk 32 % mere end uden såler i fodtøjet) og reducerer pronation (med 27 %). Desuden flyttes selve skinnebenet til en mere neutral position (hele 40 % mere end andre førende skosåler kan gøre!) og retter på den måde hele dit skelet op ”fra bunden og op”!

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her