Er du vores nye kollega?

Vil du være med til at udbrede kendskabet til Align Footwear®s succesrige indlægssåler?

Vi har meget travlt med at dele de gode erfaringer og effekter af vores Align Footwear® indlægssåler og søger derfor engagerede og passionerede salgskonsulenter til ledige stillinger med fokus på hhv. Sjælland og Midt- og Nordjylland.

Den primære jobfunktion for sådanne salgskonsulenter er at udbygge og servicere vores forhandlernetværk i Danmark inden for området ”Pain” (dvs. behandlere såsom fodplejere, statsaut. fodterapeuter, fysioterapeuter, massører, ergoterapeuter, og lign.) samt indenfor området ”Performance” (dvs. sportsforeninger, fitness centre og specialbutikker m.m.) Desuden er der rigtig mange virksomheder, som gerne vil tilbyde deres medarbejdere færre sygedage og mere trivsel, og som derfor gerne vil have besøg af en salgskonsulent fra Align Footwear® og høre mere om vores revolutionerende indlægssåler.

Du er en

  • resultatorienteret, erfaren og beviselig dygtig sælger – gerne med erfaring indenfor behandling af krop og fødder, men ikke en nødvendighed…
  • selvstændig og troværdig ildsjæl, som nyder at hjælpe andre til velvære og trivsel
  • god kommunikatør og struktureret i din omgang med kunder og kollegaer

Vi tilbyder dig

  • en spændende ”ung” arbejdsplads med store udviklingsmuligheder
  • en resultatafhængig lønpakke fordelt på mindre basisløn og provision,
  • bil, PC og mobil etc. stillet til rådighed efter nærmere aftale
  • frihed under ansvar! Dine indsatser skaber din succes….

Send din ansøgning til fly@alignfootwear.dk og forklar os, hvorfor det netop er dig, som skal være en del af Align Teamet. Vedhæft udførlig CV og fremsend begge dele senest den 20. december 2016. Læs mere om os og produktet på www.alignfootwear.dk og følg os på Facebook.

ny-saelger

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her