Julemarked – Rosenholm Slot – 18..-19. november 2017

Du kan i denne weekend finde os på julemarkedet i de smukke rammer på Rosenholm Slot – kom og hør, hvad vi kan gøre for din trivsel og velvære!

På julemarkedet vil du – udover at møde os – kunne opleve alt hvad hjertet kan begære af spændende ting såsom julepynt,brugskunst, lækre delikatesser, juletræer, dekorationer, julegodter, glaskunst, mode og andre spændende julegaveidéer. De historiske rammer bidrager til at fuldende oplevelsen.

Underholdning kan vi også byde på; her kan man komme ud og få en træktur på juleponyer, tage en tur med modeltoget, lave dit helt eget julelys, hjælpe julemanden og hans kone i deres værksted, møde prinsesser og nissebørn m.m.

Alt imens man går på opdagelse rundt på området og på slottet, ville man blive mødt af prinsesser, som tager en med tilbage til barndommen. Det vil de gøre for dem der har set DR’s gamle julekalender ”Jul på Slottet”, for går man rundt på slottet vil man kunne genkende lokalerne, da de er blevet brugt til indspilningen af julekalenderen.

  • Og det praktiske:

Åbningstider: 18. – 19. november, hvor der er åbent begge dage fra kl. 10-16.
Adressen: Rosenholm Slot, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her