BOLIG MAD DESIGN – Aarhus

Så kan du finde os i Aarhus til den spændende MAD BOLIG DESIGN messe. Du har her mulighed for at få gode råd og vejledning til fodpleje. Du har også mulighed for at prøve vores indlægssåler af og høre en masse om, hvad vi kan gøre for dig.

På messen kan du også se tidens trends og tendenser inden for bolig- og livsstil på messerne “Gør din bolig bedre” og “Liv & Stil – Smagen af Danmark”.
“Gør din bolig bedre” lægger op til forbedring og fornyelse af alt lige fra køkken og have til teknik til interiør. Her får du en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker ved hans messestand. Du kan også drøfte finansiering og økonomi med de helt rigtige rådgivere samtidig med, at du bliver inspireret og får masser af gode ideer.

“Liv & Stil – Smagen af Danmark” er også et besøg værd, når du skal forkæle dig selv eller andre. Her finder du smart tøj, flotte smykker og lækker kosmetik, ligesom du kan finde sundhedspleje og velvære for både mænd og kvinder. Du kan endvidere finde en messestand, som byder på gastronomiske fristelser, der både udfordrer og kæler for sanserne.

Praktisk information:

Aarhus

Scandinavian Congress Center

11. – 12. februar

Lørdag og søndag kl. 10.00 – 17.00

Entrépris: 100 kr. for voksne / 40 kr. for børn i alderen 12-17 år.

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her