Mød Align Footwear® i Loop Cirkeltræning i Ikast

Vores indlægssåler er specielt gode til alle jer som træner og gerne vil slippe for smerter og gener.

loop-ikast-2015

Lad de træningsglade komme til os

Vi står klar ved Loop Cirkeltræning i Ikast:

2/2 – Mandag. 8.00-10.00
3/2 – Tirsdag: 11.00-13.00
4/2 – Onsdag: 9.30- 11.00
5/2 – Torsdag: 12.30-14.00

En biomekanisk analyse af Align Footwear® indlægssålerne:

Ved sammenligning med konventionelle skum-indlægssåler er fordelene ved Align Footwear indlægssåler følgende: (1) en mere neutral tilpasning af foden (2) forbedret pronationskontrol (3) og et bedre og mere stabilt materiale.

Det amerikanske BioMechanica LLC har analyseret og undersøgt ovenstående påstande ved at sammenligne belastninger på foden såvel som bevægelse af foden, sko og underben. Dette foregik både stillestående og i hurtiggang på et løbebånd (20 forsøgspersoner). Trykfordeling indeni skoen blev målt ved hjælp af F-Scan tryksensorer og bevægelserne blev registreret i tre dimensioner ved hjælp af et naturligt punkt-system med 12 kameraer (100 billeder i sekundet). Til sammenligning blev en traditionel EVA indlægssål anvendt til kontrol.

Resultatet af analysen:

§ Trykket under hælen blev i gennemsnit reduceret med 10 % og trykket foran på foden blev reduceret med hele 12 %. Der blev rent statistisk ikke noteret en væsentlig forskel i belastninger af forfoden.
§ Tilpasning og justering af skinneben, hæl og svangstilling var ikke væsentlig forskellig mellem forsøgspersoner, som stod barfodet og dem, der stod i sko med konventionelle (EVA) indlægssåler. Derimod havde forsøgspersoner med Align Footwear indlægssålerne i skoene en mere afslappet holdning, som lå betydeligt tættere på den ønskelige ”neutrale”stilling, med 32 % i gennemsnit. Intern tibial rotation og pronation blev reduceret (dvs. blev “mere neutral”) med henholdsvis 2.7º (40 %) og 2.4º (27 %).
Forsøg på løbebåndet viste forøget pronation. Bevægelse af rearfoot, svang og hæl blev væsentligt reduceret med et gennemsnit på henholdsvis 2’er og 3.5º.

Kom og se, mærk og oplev det på egen krop i Loop Cirkeltræning i Ikast.

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her