Mød os i Odense på den fantastiske BOLIG MAD DESIGN messe i oktober!

Så kan du også møde os i Odense på hele 3 dages skøn messe – vi står klar til at rådgive dig om Align sålerne og du kan endda få lov til at gå rundt på messen og afprøve sålerne i dit eget fodtøj mens du nyder og oplever resten!

Du kan:

Komme og se tidens trends og tendenser indenfor bolig- og livsstil. ​Her præsenteres lækkert tøj, smykker og kosmetik sammen med sundhedspleje og velvære for både mænd og kvinder, samt lækre gastronomiske fristelser som udfordrer og kæler for sanserne. Oplev disse fristelser på egen hånd og bliv inspireret til at forkæle dine nærmeste.

På boligsiden kan du se frem til det bedste og nyeste lige fra køkken til have, møbler, de seneste gadgets, teknik og interiør. Du får desuden en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker, der kan hjælpe med at få realiseret netop dine boligdrømme. Der er også mulighed for at drøfte og få hjælp til finansiering og økonomi med de helt rigtige personer, så du kan få inspiration og hjælp til din helt egen drømmebolig.

Med mere end 300 udstillere på livsstilsområdet bliver du præsenteret for en masse spændende muligheder til at forkæle dig selv og andre – vi ses på Align Footwear® standen (blot gå efter lyden og menneske-vrimlen!)

Dato 26. oktober – 28. oktober

Åbningstider

Fredag d. 26. oktober 13.00 – 18.00

Lørdag d. 27. oktober 10.00 – 17.00

Søndag d. 28. oktober 10.00 – 17.00

Sted Odense Congress Center

 

 

« Gå tilbage til eventoversigt

VIL DU HAVE BESØG?

Det er gratis!

Mette Fly - CEO/Direktør
Mette Fly
CEO/Direktør
Få dine indlægssåler her