Mette Fly

CEO & Ejer

fly@alignfootwear.dk

22 83 37 33

 

Mette’s historie 

Da jeg var 13 år gammel – lige før min konfirmation i 1980 – blev jeg af lægen beordret til at ligge HELT stille på sofaen i 3 måneder (det kaldte man dengang ”at ligge i stræk”!). Hvorfor det – spørger du sikkert?!

Jo ganske enkelt fordi min ryg allerede på det tidspunkt var blevet skæv af, at jeg er født ekstrem platfodet på min højre fod og dermed havde gået i mange år med en skæv kropsholdning. Jeg knækkede altså i mit højre knæ på grund af min flade fod (det som de professionelle kalder for ”over-pronation” og skæv gang fandt jeg ud af senere). Det betød for mig, at jeg ikke måtte dyrke håndbold og volleyball i flere måneder – noget jeg ellers elskede. Jeg glemmer det aldrig men det var altså det, man kunne tilbyde mig tilbage i firserne – ja, og så naturligvis piller når mine problemer i lænd og ryg blev for voldsomme!

Da jeg for 6 år siden af min bedste ven fik ordre på, at indsætte et par mærkelige nye og innovative indlægssåler i mit fodtøj, så jeg (som han sagde det så smukt) ”kunne få rettet det skæve kadaver op”, tænkte jeg bare: Aarh, hold nu op! – Her har jeg i de sidste 35 år brugt mange penge på indlægssåler med kunstig svangstøtte, pelotte og så videre for at rette den kære fod og krop op. Så jeg var vel ikke specielt motiveret – men hvad gør man ikke for venskabsfreden!

De første 2 ugers brug resulterede i en MEGET problematisk svangmuskel i min højre fod – musklen havde jo også ”sovet” i mange mange år uden at blive brugt, da den var låst fast af kunstig støtte under foden, MEN så skete der altså også noget i min krop! Mine mangeårige problemer i ryg og lænd forsvandt, når jeg havde indlægssålerne i mit fodtøj, og faktisk blev min svangmuskel også snart trænet op igen! 

 Læs hele Mette’s historie her

Få dine indlægssåler her