GRATIS LEVERING og 60 dage pengene tilbage garanti

Løb – sådan gør du løb legende let!

Manglende motivation til løb?

Det kan være svært at komme ud ad døren om eftermiddagen, når du kommer træt hjem fra job eller dynen er dejlig varm om morgenen. Du er ikke alene! Der findes rigtig mange undskyldninger for, hvorfor man ikke lige er kommet i gang.

Indlægssåler - Plantar fasciitis

 
  • Mere end 300.000 kunder har allerede købt
  • Fri fragt
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Kun 499,-

De mest brugte undskyldninger for ikke at starte op:

1. Jeg kan ikke løbe – det er bare ikke mig!
Alle kan løbe. Med korrekt træning og en blid start kan alle nå resultater og fremgang på relativt kort tid, hvis du er lidt vedholdende og sørger for at komme op ad sofaen og ud i den friske luft – så er du halvt i mål. Find for eksempel også meget gerne apps, som kan vejlede dig på turen: du skal ikke løbe fra start til slut lige fra begyndelsen, men kombinere gang og løb. Ved at benytte apps kan du også måle din fremgang og det kan være meget motiverende. Husk god musik i ørerne.

2. Jeg har ikke tid
Løb er verdens mest tidsbesparende motionsform. Det kræver blot en omklædning og at du går udenfor. Starter du blidt op, vil du minimere risikoen for skader og unødige smerter, som kan være meget demotiverende. Der findes som nævnt mange apps som træner dig op til 5 og 10 km ruter ved at bruge 30 minutter 3-4 gange om ugen.

3. Løb er vildt kedeligt
Ja, det er det, hvis du altid løber samme rute og uden variation. Men der skal ikke meget til at kvikke turene op. Løb også i hurtigt tempo, snup impulsive spurter, og find nye ruter. Løb med musik i ørerne eller find en løbemakker at snakke med. Se det som en nulstilling af dine tanker, mulighed for at få frisk luft og en mental pause. – Det kan give dig bedre overskud og mere energi.

Udstyret til løbeturen – Gå ikke ned på udstyr!

Det er et must at du investerer i et par gode løbesko. Det kan også være sjovt og motiverende at forkæle sig selv med lækkert udstyr som samtidig gør løb sjovere, kan lette turen – og det er da dejligt at se smart ud på turen.

• Et par rigtige løbesko er absolut vigtigste stykke udstyr, når du skal i gang med at løbe. Køb dem i en specialforretning for løbere, hvor du kan få foretaget en hurtig og gratis løbestilsanalyse, inden du i samråd med deres specialist vælger den rette sko til netop din fod. Her bliver der kigget på eksempelvis stødabsorbering.
Måske har du en ide om hvilke sko du skal vælge udfra hvad dine venner, kollegaer og alle andres personlige erfaringer med den ene eller anden skomodel, men det er vigtigt, at du får undersøgt din løbestil af en specialist, for det er det, der definerer hvilken sko, der passer til dig. Vores kroppe er jo meget forskellige. Forkerte sko er skyld i mange løbeskader, så vælg ikke bare et par flotte sko, du tilfældigt kommer forbi. Specialisten kan med en løbetest se hvordan dine fødder lander, om du løber neutralt eller skævt – og derudfra råde dig til hvilke sko, der passer til dig.
Der findes skotyper, som er specialfremstillet til hver af disse 3 løbestile. Ultralette løbesko eller sko, der skal imitere barfodsløb, er ikke noget for nybegyndere, så køb en god solid løbesko, og vent med at supplere din garderobe med letvægtssko, til du har minimum ½ års erfaring som løber.

• T-shirt er også en god investering. Se efter en tynd, svedtransporterende løbe-T-shirt. Den fører varme og sved væk fra kroppen og især lidt længere træningsture bliver meget mere behagelige, end hvis du løber rundt i en våd bomuldstrøje. Hvor tætsiddende den skal være, er en smagssag, men tænk på, at stoffet skal have kontakt med huden for at kunne føre sveden væk fra kroppen. Til de kølige dage med blæst vil du også blive glad for en vindtæt og åndbar løbejakke til at trække ud over T-shirten.

• Tætsiddende shorts eller løbebukser. På benene vil tights ofte være den bedste og mest komfortable løsning. Er du ikke så vild med det tætsiddende look, er løbeshorts også et godt valg.

• Løbestrømper. De traditionelle hvide tennissokker kan ikke anbefales. Det er bomuld og det suger sved og væske fra din krop efterhånden som du sveder. Du vil derfor løbe rundt i strømper, som på turen bliver tunge, våde og de mister faconen. Det kan også give folder – og det betyder stor risiko for vabler og sår. Vælg i stedet et par svedtransporterende løbestrømper. De fås i flotte farver i sportsforretningerne.

• Løbejakke. Til de kølige dage er en vindtæt og åndbar løbejakke også et must, da den holder kulden ude, men samtidig lukker sveden ud.

Løb 5 km – Her er de apps som får dig op af sofaen:

Du kan finde motivation og blive vedholdende, hvis du ser forbedringerne fra gang til gang. Se din app som en personlig træner, som følger dig, vejleder og motiverer – og den er lige i din lomme.
Ved at benytte en app giver dig mulighed for at starte op på at løbe og app’en følger dig og de mål der sættes. Her er 3 forslag til gode løbeapps:

• Endomondo – en god gammel klassiker hvor du samtidig kan konkurrere og sammenligne dig med dine venner. Den kan også bruges hvis du cykler, går eller dyrker anden form for distancebaseret træning.

• Runkeeper – dette er verdens største løbe app med mere end 17 millioner brugere. Runkeeper har et hav af fede features og muligheder for at tilpasse den perfekt til dit behov. Dog findes denne app dog ikke på dansk, hvilket er lidt et minus. En af de features, som rigtig mange er glade for er, at man kan blive coachet direkte i dine høretelefoner, mens du løber. Dette er meget motiverende og giver samtidig et godt overblik over hvordan du skal løbe, så du ikke overanstrenger dig eller slapper for meget af. Alt i alt en super app til folk går op i at løbe og forbedre sig.

• Zombies run! Dette er klart en af de sjoveste løbe apps på markedet. Den går i alt sin enkelthed ud på at klare forskellige missioner, mens du løber, samtidig med at du skal undgå at blive spist at zombier. Super sjovt og virker rigtig fint.

Giv baghjul med Align Footwear® indlægssåler:

Align Footwear®s indlægssåler forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres på dine led, muskler, sener og ledbånd.

Med mange års forskning i vores trepunktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation (skæv gang) falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Denne (ind-)stilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere træthed, pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller svangstøtte.
Align Footwear®s såler retter op på din hæl ved hjælp af tre støttepunkter – og dem har vi patent på. Ved at rette op på hælen så den står lige, vil det også rette op på dine knæ, hofte og skuldre. Det sikrer dig de bedste betingelser for din løbetur – og mindsker risikoen for skader.


60 dages fuld returret

60 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Spørgsmål?

Ring på +45 22 833 733
eller kontakt@alignfootwear.dk

Få dine indlægssåler her